Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Geležies Šešiakampis Stovo Žurnalas Stovo Laikiklį Organizatorius tvirtinimas prie Sienos už Kambarį

Geležies Šešiakampis Stovo Žurnalas Stovo Laikiklį Organizatorius tvirtinimas prie Sienos už Kambarį

Papuošalai

    €10.62 €13.98
    • (1)

SKU: w188282

Žymos: šešiakampis lipdukas, žurnalų, knygų laikikliai, durų sklendė, etagere sienos, žurnalas žurnalas stovo, žurnalas turėtojas failų, kūrybos žurnalas ekranas, šiaurės stovo, žurnalas stovo metalinės sienos, šešiakampis lentynos.

Specifikacija:

  • Naudoja: sienų apdaila, virtuvė, sandėliavimo
  • Medžiaga: kaustytomis geležies + medinės lentos
  • Stilius: Modernus
  • Įrengimas: Nuolatinis
  • Produkto pavadinimas: šešiakampis stovo

Kulka Taškų:

1、Sumanus dizainas: Mūsų šešiakampe lentynos yra sukurta su vienas didelis ir vienas mažas dviejų dalių dizainas.Jie abu lentynos ir sienos apdaila, todėl erdvės naudojimą.

2、Pridėti spalvų į kambarį: Tai šešiabriauniai lentynos yra puikus duoti ženklą į bet kurį kambarį ir pristatyti savo šiek tiek suvenyrų.Jo geometrinės formos yra malonus akiai, suteikdamas malonų jausmą, ir padaryti savo kambario patogiau.

3、Mados dizainas: Geometrinės formos yra malonus akiai, šiltas ir patogus, kad jūsų erdvė patogesnė.Naudojamas atskirai, jie yra labai paprasta funkcija.Galite sukurti korio stovi kartu.Visos dalys yra dengtos apsaugoti.

4、Tvirtas ir patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės ketaus, todėl ji yra stabili ir patvari.Įskaitant nematomas kabliai, kabliukai pagaminti iš kieto plastiko ir nerūdijančio plieno, kurių maksimali apkrova 7 kg.Šie rankų darbo karnizai gali būti pripildytas nieko: vazos, nuotraukų ar knygas.

5、Dydis: Apie 16.34 * 9.44 * 3.93 į / 41.5 * 24 * 10cm.

Savybės:

1. Sumanus dizainas: Mūsų šešiakampe lentynos yra sukurta su vienas didelis ir vienas mažas dviejų dalių dizainas.Jie abu lentynos ir sienos apdaila, todėl erdvės naudojimą.

2. Pridėti spalvų į kambarį: Tai šešiabriauniai lentynos yra puikus duoti ženklą į bet kurį kambarį ir pristatyti savo šiek tiek suvenyrų.Jo geometrinės formos yra malonus akiai, suteikdamas malonų jausmą, ir padaryti savo kambario patogiau.

3. Mados dizainas: Geometrinės formos yra malonus akiai, šiltas ir patogus, kad jūsų erdvė patogesnė.Naudojamas atskirai, jie yra labai paprasta funkcija.Galite sukurti korio stovi kartu.Visos dalys yra dengtos apsaugoti.

4. Tvirtas ir patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės ketaus, todėl ji yra stabili ir patvari.Įskaitant nematomas kabliai, kabliukai pagaminti iš kieto plastiko ir nerūdijančio plieno, kurių maksimali apkrova 7 kg.Šie rankų darbo karnizai gali būti pripildytas nieko: vazos, nuotraukų ar knygas.

5. Dydis: Apie 16.34 * 9.44 * 3.93 į / 41.5 * 24 * 10cm.

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Šešiakampis stovo

Medžiaga: kaustytomis geležies + medinės lentos

Dydis: Apie 16.34 * 9.44 * 3.93 į / 41.5 * 24 * 10cm.

Svoris: apie 490g

Spalva: juoda, balta, aukso

Panaudojimas: sienų apdaila, virtuvė, sandėliavimo

Įpakavimas: popierinė dėžutė

Sąrašas:

Šešiakampis rack *1

Jums taip pat patiktų