Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

5 Poros/Daug Dviračių Stabdžių kaladėles Tikiuosi, Tech X2 MTB Kalnų Dviratis, Diskiniai Stabdžiai Dalys

5 Poros/Daug Dviračių Stabdžių kaladėles Tikiuosi, Tech X2 MTB Kalnų Dviratis, Diskiniai Stabdžiai Dalys

Dviračių Dalys

    €9.98 €12.17
    • (0)

SKU: w188175

Žymos: tikiuosi, papuošalai, avid bb7 suportas, pin stabdžių trinkelės mtb, tikimės, kad tech, 26 colių aširačio, apyrankė viltis, tikėjimas viltis meilė, gimbal servo variklis, hub tikiuosi, kad mtb, 26er ratlankio.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: SOOCENT
  • Dydis: 31*27mm
  • Medžiaga: Pusiau Metalinis
  • Naudoti: Kalnų Dviračiai
  • Stabdžių Sistema: Linija, Traukiant Diskiniai Stabdžiai,Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai(Hidraulinių Stabdžių Trinkelėmis)
  • Modelio Numeris: xl106
  • Sudedamosios dalys: Pagalvėlės

5 Poros/Daug Dviračių Stabdžių kaladėles Tikiuosi, Tech X2 MTB Kalnų Dviratis, Diskiniai Stabdžiai Dalys

Mes priimame Alipay čia.Visų didelių kredito kortelės yra accetped per saugų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

1.Mes teikiame Nemokamas pristatymas iki www.driftdevil.lt Standartinis Pristatymas pagal labiausiai paplitusių būklės.Bet tai trunka maždaug 15-40 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.Kartais bus atidėtas iki 41-60 darbo dienų dėl muitų ar kitų problemų, tokių kaip vietos oras problema, todėl ji turi savo pakankamai kantrybės laukti sklypo.Ir, kai jūs pasirenkate siuntos kelią, tada mes manome, kad jūs patvirtinate, kad sutinkate su šios vėlavimo, jei atsitinka.

2.Mes Laivas savo paketą DDU, "muitai ir mokesčiai nesumokėti" .Jūs atsakote už papildomus mokesčius už muitinės klirensas, jei atsitinka.

1.Mes paramos grąžinimas ir keitimas prekės politikos, tačiau jums reikia mokėti visą kainą už dviejų krypčių transporto (įskaitant laivybos, mokesčių ir muitinės išlaidas ir pan.) ir laikykite elementą, geros būklės, kitaip mes nuolat teisę atsisakyti grąžinti ir grąžinti.Visų grąžinimo politikos turi būti taikomi per 7 dienas (laikas, taškas pradėti nuo gausite punktas).

Žemiau problemų netaikoma sugrįžti ir grąžinimo politika:

(1) Spalvos, dydžio skirtumas problemų, tik kaip tai, ką mes turime paminėti;

(2) Produktas, kai žala dėl netinkamos veiklos;

(3) Plauti, naudoti ir dėvėti produktai;

Bet problema, prieš užsakant, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Bet pirmiausia,skirkite keletą minučių perskaityti visą informaciją pateikta čia.Jei ne, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu prekybos vadybininkas arba el. paštu, mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas.

Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Rezultatas DSR yra labai svarbu mums.Jei jus tenkina mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti savo teigiamą atsiliepimą.Ačiū!

Jums taip pat patiktų