Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Medinių Augalų, Gėlių Vazonas Nuimamas Atlenkiamas su Voleliu Universaliųjų Skriemulys Varantys Bambuko Didelis Vazonas Bazės Medžio masyvo Augalų Caddy

Medinių Augalų, Gėlių Vazonas Nuimamas Atlenkiamas su Voleliu Universaliųjų Skriemulys Varantys Bambuko Didelis Vazonas Bazės Medžio masyvo Augalų Caddy

naujas

    €11.21 €17.50
    • (1)

SKU: w188094

Žymos: bambuko bonsai, plastikiniai ratų dėklas, artifici gėlių, puodą dėklas, puodą, dekoro dėklas, miško samanų, dėklas mediniai, bambuko vazonas, augalų paramos pinučių.

Specifikacija:

  • Rinkinys Tipas: No
  • Modelio Numeris: Augalų Caddy
  • Medžiaga: Mediena
  • Apdailos: Nedengti
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Augalų Caddy Medinių Augalų Stovėti Aikštėje Patalpų Lauke ant Ritinio Kiemo/Gėlių Puodą (11.8" Medinių Augalų Caddy) su 4 RATAIS UNIVERSALUS

- Kokia AMŽIUMI IR skaudančios NUGAROS - siewnik ant ratų yra gelbėtojas tų žmonių, su amžiumi ir blogai nugarą!Ji ritininis lengvai, kai jūs atminkite, kad atrakinti ratus!

- TVIRTAS AUKŠTOS SUNKIŲJŲ galia - 12" kvadratas su gražių medienos-sudegino medžio išsamiai kampe, kuris tinka ir mažoms, ir didelėms sodinamosios gerai.Ir jūs neturite jaudintis, sunkiųjų segmentų pilnas dirvožemio, tai bus bauda už tai.

- LAIKO ir JĖGŲ IŠSAUGOTI natūralią medienos išvaizdą ratų augalų stendas ypač puikus, jei jūs turite riedėti augalai ne visą dieną, kad visada būti geriausias saulė ar roll juos į vidų per šaltas naktis.

- KITU TIKSLU - Kaip jūs galite naudoti šį savo spinta, jei jūs neturite daug vietos.Yra dalykų, konteinerių ir dėžių ir sukrauti juos į šį caddy, ir jūs galite varantys jį ir iš spintos pasiekti daiktų už jį.

- PRAKTINIS SODO ir NAMŲ DAIKTAI - Tai sodinamoji ratų "krepšelį" gali būti ne pati geriausia stovėti augalų, tačiau ji padėti, paprastas dizainas, užima ne daug vietos, bet sutaupyti vietos jums.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Augalų Caddy

Dydis: 30 * 30 * 8cm / 12 x 12 x 3 colių

Spalva: Carbonized / Mediena

Apkrova: Telpa iki 50 lb

Paketas Apima:

1x Augalų Caddy

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jums taip pat patiktų