Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

KONCO 6 Kabliukai Kavos Puodelis Kabliukai, Metalinės Taurės Savininkas Pagal Lentynos Puodelis Kabliukai Džiovykla Rūbams, Įrašykite Kabliukai Virtuvės Indų Džiovykla Kabinti

KONCO 6 Kabliukai Kavos Puodelis Kabliukai, Metalinės Taurės Savininkas Pagal Lentynos Puodelis Kabliukai Džiovykla Rūbams, Įrašykite Kabliukai Virtuvės Indų Džiovykla Kabinti

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

    €3.69 €4.10
    • (0)

SKU: w186767

Žymos: pagrindiniai katalogai, lova sūpynės, kablys virtuvė, medikas raktų pakabukas, virtuvės organų, Kablys, kablys geležinės sienos, Automobilio Raktas, kavos turėtojas, sidabro puodelis kablys.

Specifikacija:

  • Nėra. Kabliukų: 6
  • Medžiaga: Geležies
  • Funkcija: Daugiafunkcį Virtuvės Indų Džiovykla, Colthes Kabliukai

KONCO-Jūsų Geriausias Virtuvės Ranka

【Patvarus ir Gražus】, Pagaminti iš kokybiškų Geležies, garantijos, rūdžių atsparia,Spalva: Balta, tinkamas jūsų namams.Dydis:10.4 X 0,6 X 2.56 colių.

【Lengva Installate】 Jūs tiesiog pastumkite kabo ginklai ant apatinės lentynos arba spintos, ir jums bus pasirengusi saugoti savo mėgstamiausių puodeliai.

【Sutaupyti Vietos】 nekainuos daugiau skaitiklis viršuje vietos, todėl jį labai patogu pakabinti stovas su 6 kabliukais saugoti ir išdžiūti savo taures ir Virtuvės reikmenų, pavyzdžiui, puodeliai, kavos puodeliai, mentele, gali atidarytuvas, žirklės.Išlaikyti savo virtuvės užsakymą.

【Daugiafunkcinė】 naudoti Ne tik virtuvėje, bet taip pat ryšių ir saugos diržai šalikai ir rankinės storaging kabo jūsų spintoje,plėsti turimą erdvę spinta, spintos, virtuvės ir daugiau vietų.

Prekės Informacija: Medžiaga: Geležies Dydis:26*6.5 cm Svoris: 150g Spalva: juoda/balta

*******100% PASITENKINIMAS GARANTUOTAS********

Jei jūs neturite labai patinka jūsų produktą , mes garantuojame jums, kad mes bus grąžinti jums 100% savo tvarka, nors mes esame įsitikinę, kad jums bus meilė jį!

【Darbo Laikas】

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Mes suteiksime jums priimtino atsakymo per 24 Valandas.

【Garantija Ir Pristatymas 】

-Patinka 7 Dienas grąžinti, jei bet kuris kokybės problemas.

-Dauguma straipsnių bus išsiunčiami per 48 valandas.

【Klientų Aptarnavimo】

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

-Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome sekti mūsų parduotuvėse ir palikti 5-žvaigždučių peržiūros mums, turėsime Specialias Akcijas mūsų pasekėjų.

Jums taip pat patiktų