Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Nakamura tai iliustruoja pasaulio I: Mėlyna

Nakamura tai iliustruoja pasaulio I: Mėlyna

naujas

    €31.03 €41.37
    • (1)

SKU: w186013

Žymos: pen illustrator, trintukas adobe illustrator, derliaus iliustracijos, aukso illustrator, vaikų iliustratorius, atveju iliustracijos, korėjos illustrator, nuotraukos iliustracijos, adobe illustrator trial, pen iliustracijos.

Specifikacija:

  • Amžius: Suaugusiųjų
  • Kalbos: Kinų (Supaprastinta)
  • sąlyga: Naujas

编辑推荐

Tamsiai mėlyna mokyklos vienodos, mėlyna dangus giedras, ir mėlyna giliai jūros srauto gylyje knyga.

Jei jūs matėte savo nuotraukų albumą, visą rudenį baigiasi wei Yi.

"Pavasarį ir naktį yra trumpas ir kartaus.Pereikime! 》Originalus istorija simbolių semimythical serijos keturių kaminai, imperial dailininko, fantasy rašytojas Yoshihiko morikan, ir dešimties metų kūrybos atrankos Japonijos nacionalinės dailininko Yukio Nakamura!

Ponas Mori laimėjo daug Tarptautinių Kino festivalių Apdovanojimų už savo talentą portfelio.Iš teksto į piešimo popieriaus filmas, Nakamura s pieštuko galiuką kondensuotas pamatyti siela Yoshihiko Mori, Tango seklių Zhengming bus roko jį į Kioto poema, dauguma entuziastų užskaityti "pavasario naktį kartaus trumpas" išaugusio!

Be to, yoshike Nakamura ne tik atkreipė viršelio iliustracijos, Tokugawa ' s "argumentais po vakarienės" ir chikawa ' s "sailor kostiumas ir "machine gun", taip pat romanai garsių rašytojų, tokių kaip taizaizhi, edokawa Rambo, Ishida ir kt., bet taip pat padarė daug albumų viršelius populiarus band "Azija" Kung Fu generation", ir net atsirado ant viršelio Japonijos vidurinės mokyklos muzikos vadovėlis, bendradarbiauja su Osaka express dizaino ribų "kietas vėjas" traukinio, kuris gali būti vadinamas nacionaliniu populiarus dailininkas Japonijoje.

? 10-ųjų didžiosios asamblėjos darbus, pirmojo įvadas į Kinų pasaulyje!Mėgaukitės dangtelį romanas, muzikos plakatai ir vertingų ranka rankraščiai

"Pasaulio zhongcunyoujie s iliustracijos I: Mėlyna" yra pirmasis kolekcijos paveikslai, minint 10-ąsias zhongcunyoujie debiutinis.Šis įvedimas yra taip pat pirmą kartą, kad jos kolekcija buvo skelbiama, kad Kinų pasaulyje.Autorius atrinko visų rūšių pavyzdžius iš universitetą iki 2009 m. Knygoje yra daug darbų kategorijų įskaitant ankstyvą rankraščių, muzikos albumų viršelius, Perkamiausi viršelius, atvirukus ir plakatus.Jie yra rūšiuojami pagal nuotrauką numerius ir rodyti kūrybos galia Nakamura Youjie iš visų pusių taip, su mėlyna teka atminties, kaip pagrindinės linijos.

? senovės ir subtilus iliustracija harmoniją, todėl romantiška vaizduotę literatūros kartos, istorija sailor suknelė ir rožinis jaunimo

Yosuke Nakamura s tapybos stilius, ne tik turi ilgalaikį skundą seni printmaking iš Dazheng Zhaohe, bet taip pat turi lightsome vaizduotę kaip naujas meno stilius.Jo sudėtis yra drąsus ir protingas, ir jos spalvų yra labai būdingas vėjo. "Moteris man patinka, tai jau yra nuotraukoje." Nakamura Yusuke yra gerai, vaizduojantys jaunų mergaičių sailor tiktų ir vienodai, jei ne pulsuojantis jaunimo.Romantiškas fantazijas sutampa su nekilnojamojo scenos, pristatyti stiklo langelį fantazijų pasaulį.

? Iš visų pusių atgaminti kasdien versija, aukštos kokybės popierius puikiai pateikti Nakamura svajonių pasaulyje

Išskirtinį ir klasikinis kvadrato forma yra specialiai pritaikyta darbai yoshike Nakamura, kurie rodo unikalus meno nuotaikos tapybos kiek.Naujoviškos sudėties, rafinuotas detales, ryškus duomenys ir meno ypatybes, kurios prasiskverbia tolimojo ir turi viską parodyti savo elegancija šioje erdvėje.Ši knyga pasirenka 209G storio specialaus popieriaus su spalvų perteikimo efektą Liu, kuris daro Zhang Zhang ' s paveikslai turi jaustis ir tekstūros nepriklausomų įrėminti kūriniai.

○ aprašymas privalomas metodas

Nes knyga bandė atkurti originalaus stiliaus popieriaus atrankos etapą, jis pasirinko aukštos kokybės specialaus popieriaus storesnis nei įprasta nuotraukų rinkinį, kaip vidinis popieriaus, ir prisijungė prie knygos originalo popieriaus, kiek įmanoma iš pradinės spalvos ir svorio popieriaus.Ir aš noriu padaryti, 180 vienodo paskirstymo kiek, aš bandė daug įrišimo technika ir pakartotinius bandymus.Atsižvelgiant į tai, kad knyga yra per storas ir puslapių skaičius yra per didelis (puslapių skaičius yra 200, ir storis knyga viršija skersmuo 1 juanis monetos), jei plikas keteros yra siuvami su sriegiu, vidiniai puslapiai taip nukristi, bet ir paprasti želatinos negali būti paskirstytas tolygiai.Todėl mes pagaliau nusprendė pačiu ultra-plonas klijavimo procesas, nes knygos originalo, ir sėkmingai pasiekti poveikį paskirstyti tolygiai, be nukristi vidinių puslapių.Įprasta, artimųjų siūlių patirti vidinė dalis knygos ir raukšles, esant stuburo vidinio sandarinimo pasirodyti po knygos yra pasiskirstęs tolygiai, o ne krekingo laisvi puslapiai.

内容简介

Tamsiai mėlyna mokyklos vienodų, giedras dangus mėlynas, tamsiai rašalo mėlynos gilios jūros ir šviesiai mėlynos spalvos, krentančio ašaros anksčiau laiko Visų rūšių mėlyna, teka visą kolekciją interweave įspūdingi svajonių pasaulyje.

Ši knyga yra pirmoji paveikslų kolekcija paskelbta 10 metų sukaktį Nakamura debiutinis.Jis apima beveik visus sukurtų darbų autorius iš kolegijos 2009. Šių beveik 200 darbų, jaučiu, tapybos stiliaus derinys atkurti senovės būdų ir naujų tendencijų, gaivus ir nepastovus vaizdo jauna mergina, ir mėgautis vaizduotę į neriboti ir puikus knygos puslapių. 作者简介

Yoshike Nakamura, garsaus Japonų kūrybos illustrator, gimė Baozhong Miestas (Hyogo Apskritis, Japonija 1978 m., ir baigė Meno Koledžą, Osaka Meno Universitetas 2000. Jo darbai įtraukti realybės ir fantazijos, nostalgija ir modernumo, pilnas kūrybos ir unikalių savybių.Jis ne tik atkreipė padengti plakatai geriausiai parduodamų romanų ir juostos albumus, bet taip pat skirta apima Japonijos vidurinės mokyklos muzikos vadovėliai ir žodynai "naujas personažas šaltinis".Į Tango s animacija "pavasario naktį yra trumpas ir kartaus, let' s go jauna mergina!"! 》Jis buvo vaidmenį dizaineris serijos keturių su puse mitai ir surengtas parodas daugelyje vietų Japonijoje.Be to, savo tapybos darbą, jis taip pat yra švino dainininkas ir gitaristas, grupės "s ▲ ILS" ir apima vizualinio dizaino, muzikos, kino ir televizijos ir kitų sričių.

Ashiryaev93

    5
2021-01-23

WoW it's amazing, superb illustration. I am very happy to buy this book!! Thank you with fast shipping is neat!!

Jums taip pat patiktų