Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

4L Skaitmeninis Ekranas Gryno Vandens Distiliuotojui Filtras Nerūdijančio Plieno Elektrinis Vandens Distiliuoto Mašina Distiliuojant Valytuvas 750W 110V

4L Skaitmeninis Ekranas Gryno Vandens Distiliuotojui Filtras Nerūdijančio Plieno Elektrinis Vandens Distiliuoto Mašina Distiliuojant Valytuvas 750W 110V

naujas

    €115.74 €175.36
    • (0)

SKU: w186006

Žymos: colių distiliuojant stulpelio, vidaus vandens distiliuotojui, ovonni vandens flosser dantų burnos irrigator, irrigator waterpik, gyvenimo vandens distiliuotojui, distiling distiliavimas, skiltyje distiliuojant 2, trumpas distiliavimo rinkinys, moonshin, h žodžiu, irrigator.

Specifikacija:

  • Talpa: 4L/1.06 Gal( JAV ) 0.88 Gal( UK )
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Galia: 750W
  • Modelio Numeris: Nerūdijančio Plieno
  • Įtampa: 110V
  • Svoris: 5.5kg/12lb
  • Prekės Pavadinimas: SPZ
  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis
  • Vandens Išeiga (L/Val): 1L/h
  • Tipas: Vandens Distiliuotojui
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Žodžiu, Irrigator

Čia ateina mūsų naują Distiliuoto Vandens Alkoholio Mašiną, kuri galėtų dalintis šviežias vanduo.Per procesą, šildymo, garavimo ir kondensacijos, jis gali būti tyros ir šviežias vanduo.Su didelio efektyvumo, tai užtrunka tik apie 4 ketvertus, kad 4L distiliuoto vandens ( nedideli pokyčiai gali atsirasti dėl skirtingų temperatūrų ir atmosferos slėgio).Kas daugiau, ji yra paprasta operacija, ir mažos energijos sąnaudos ( 1300ml distiliuoto vandens, vieną kilovatvalandę ).Su šiuo aukštos kokybės mašina, jūs turite patikimas šaltinis iš aukštos kokybės distiliuotas vanduo.

Taikymo Distiliuoto Vandens :

1. Maisto ruošimo ir priėmimo arbata: Ryžiai, kava ir arbata, pagaminti su distiliuoto vandens yra daugiau, švieži ir skanūs, ir ji gali išlaikyti originalų skonį, arbatos ir kavos.

2. Grožio paslaptis: Distiliuotas vanduo yra grožio efektas, skalbimo savo veidą su distiliuotu vandeniu ir taikyti jį ant odos, jūsų oda gali būti daugiau drėgnas ir švarus.

3. Kontaktinių lęšių priežiūros priemonės: Distiliuotas vanduo gali būti naudojamas valyti ir prižiūrėti jūsų cantact objektyvas.

4. Mašinos ir įranga:taikymo distiliuoto vandens, gali užtikrinti stabilumą ir prailginti darbo laikas elektriniai įrenginiai ir mašinos.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno

Svoris: 5.5 kg /12lb

Našumas: 4L/1.06 Gal( JAV ) 0.88 Gal( UK )

Galia: 750W

Distiliuotas Vanduo: 1L/H

Matmenys Bako:7.3*7.3 į/18.5*18,5 cm

Matmenys Mašinos:15*8.1 in/38*20.6 cm

Matmuo Vandens Butelis:6.3*7.9 į/16*19cm

Savybės :

[ 304 NERŪDIJANČIO PLIENO MEDŽIAGOS+STIKLO TAROS ] - 304 nerūdijančio plieno, Vidinis bakas / Vidinis dangtelis / Kondensacinis ritė / Vandens išleidimo / Vandens įleidimo, Aliuminio ventiliatoriaus, Minkštas Kateterį, kad neišsilietų, Stiklo inde su rankena, visos naudojamos medžiagos yra maisto kokybės.

[ Į TEMPERTURE YRA REGULIUOJAMAS ] - Su skaitmeniniu ekranu, su temperture yra reguliuojamas,ir rodo temperatūrą alkoholio distiliavimo yra 85℃/185℉-95℃/203℉.Ir įrenginys bus automatiškai išjungiamas, kai temperatūra pasiekia 239°F / 115°C, Mažai triukšmo ir galite paleisti vieneto per naktį.

[ UNIKALUS IR NEŠIOJAMŲ RANKENA ] - Unikalus ir nešiojamų rankena viršuje paprasta naudoti ir nešiotis,750W Didelės Galios Distiliuoti iki 6 galonų vandens per dieną, build-in termostatas išvengti perkaitimo ir užtikrinti, auto-off.

[ IDEALIAI tinka DISTILIAVIMO VANDENS IR ALKOHOLIO ] - Išskyrus vandens distiliavimo, mūsų produktas yra taip pat sukurta distiliuoti alkoholio, su skaitmeniniu ekranu, temperatūrą galima reguliuoti.Virimo temperatūra alkoholis yra 80℃/ 176℉, mes rekomenduojame jums nustatyti temperatūrą nuo 85℃/185℉ ir 95℃/203℉ distiliuoti alkoholio.Su mūsų produkto, jums gali mėgautis viskio, brendžio, degtinės ir kitų distiliuotas tirpalai tiesiog jūsų namuose.

Paketų Sąrašo :

1 x Distiliuoto Vandens Aparatas

1 x Vandens Surinkimo Butelis

1 x Dangtelis nuo Dulkių

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jums taip pat patiktų