Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujas Atvykimo Suaugusiųjų Baleto Kostiumas Raudona Spandex Šifono Suknelė 18087

Naujas Atvykimo Suaugusiųjų Baleto Kostiumas Raudona Spandex Šifono Suknelė 18087

naujas

    €27.34 €28.78
    • (0)

SKU: w184935

Žymos: moteris baleto, šokių drabužius, šiuolaikinė praktika, vyras baleto kostiumas, levandų baleto suknelė, baletas baletas, šokių suknelė mergina šiuolaikinio, mergina šifono baleto suknelė, šokių suknelė šiuolaikinio pagrindinio, džuljeta baleto suknelė, šifono baleto tutu suknelė.

Specifikacija:

  • Naudoti: Baleto šokių, Lyrinės ir šiuolaikiniai šokiai, Veiklos
  • Medžiaga: Spandex
  • Suaugusiųjų Dydis: SA, MA, LA, XLA, XXLA
  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
  • Šokių Tipas: baletas
  • Lytis: MOTERIS
  • Vaiko dydžio: XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC
  • Modelio Numeris: 18087

Išsamiai Aprašymas: Vaikų ir suaugusiųjų spandex baleto šokių suknelė.Medžiaga: Spandex ir šifono; galimos Spalvos: mėlyna, kaip nuotraukoje; Turimi Dydžiai: Vaikas Dydis: XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC; Suaugusiųjų Dydis: SA, MA, LA, XLA, XXLA;

Krūtinė: Priemonę visoje atgal ir aplink galo dalis, krūtinė.

Juosmens: Išmatuokite aplink gamtos juosmens.

Klubai: Priemonė plačiausios klubų.

Apimtis: Išmatuokite nuo centro vieno peties, žemyn per tarpkojo, ir atgal iki pat peties.

Inseam: Priemonė nuo tarpkojo iki čiurnos kaulų viduje kojų.

Pristatymas

1 dalies 1-5 Dienų laikotarpis bus reikalingas po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį.

2) Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3)DHL, TNT, EMS, Ali-Express Standartinis Pristatymas, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

4) Tarptautinis pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, prašome nedėkite užsakymus.Nenorėtume gauti neigiama, neutrali arba žemai, tik dėl laivybos laikas.

5) Nemokamas pristatymas prekės bus išsiųstos Ali-Express " Standarto pristatymo ar Kinija Paštu oro paštu, kai visame pasaulyje.

Mokėjimo būdas

1. Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Western Union".

2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė.

Grįžti

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 10 dienų nuo tos dienos, kai jūs įdėti savo užsakymą.Tai gali užtrukti iki 2 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Dydžio ar tinka problemas

Dydis yra matuojamas rankas; prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, aplinkybes ir pan.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai

1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums; prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus apie 5 žvaigždučių reitingą, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai!

2) Mes visada siūlome mažiausią kainą už kokybiškas prekes ir paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

2) Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.

Ačiū, kad lankotės!Malonaus apsipirkimo!

Jums taip pat patiktų