Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Originalus Xiaomi Mijia Šviežio Oro Sistema A1 Composite Filtras Pritaikytas MJXFJ-150-A1

Originalus Xiaomi Mijia Šviežio Oro Sistema A1 Composite Filtras Pritaikytas MJXFJ-150-A1

naujas

    €42.74
    • (1)

SKU: w184354

Žymos: xiaomi mijia oro valytuvas, a1 xiaomi, xiaomi mijia 2s oro valytuvas, oficialus xiaomi, oro purifi, orui išgryninti namuose, oro bokšto xiaomi, sas gryno oro sistemos, oro filtras xiaomi, filtras oro valytuvas xiaomi mi.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: 150A1-FL
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Tipas: Oro Valytuvas Dalys

Aprašymas

Produkto parametrai Produkto modelis: 150A1-FL Gaminio dydis: 261 × 261 × 68mm Taikytinos modeliai: Mijia šviežio oro sistema A1 150 oro tūrio (MJXFJ-150-A1) Pakavimo sąrašas: filtro elementas × 1, instrukcija × 1

Pristatymas Metodas:

Mes pasirinkti Vežėją, bendrovės, kad jums tinka, atsižvelgiant į jūsų šalį.Jei turite paskirtas Vežėjas bendrovė,,, prašome nurodyti, pastaba, arba susisiekite su mumis Ačiū ~

Mijia šviežio oro sistema A1 composite filtras

Efektyvus filtravimas ir nuolatinį švaraus oro.H13 klasės HEPA filtras popieriaus, galingas, sterilizavimo blokuoja ir alergenų, dvigubo sluoksnio composite filtravimas.

Integruotas composite filtras, ilgalaikė apsauga, ekonomiškas.

Didelio efektyvumo filtravimo elemento ir vidutinio efektyvumo filtravimo elementas yra integruotos į vieną ir privalumai dvi viena kitą papildo, todėl, kad jų gyvenimas ir filtravimo rezultatus yra subalansuotas, ir ilgalaikė apsauga yra labiau ekonomiškas ir patvarus.Tikrasis pakeitimo ciklas yra šiek tiek skirtis, priklausomai nuo naudojimo.Prašome kreiptis į filtro keitimas priminimas išduotas šviežio oro sistema.

H13 filtras popierius filtrai PM0.3, kuris yra apie 1/300 skersmens plaukų.

PP + PET lydalo-blown-ultra plonų pluoštų atlikti pagal šilumos sintezės susietumas atsitiktinai forma trimatis mikroakytoji struktūra.Oro gali pro, bet smulkios dalelės negali praeiti pro.Konkrečiai jis pašalina įvairių kietų teršalų dalelių į orą .

Vidutinės vartojimo efektyvumo filtras ekrano filtras didesnių dalelių į orą.

Galite filtruoti KD10. Didelių dalelių į orą, pavyzdžiui, smulkių dulkių, efektyviai filtruoti KD2.5 ir pagerinti filtravimo efektyvumas didelio efektyvumo filtravimo elementai.

Blokuoja žiedadulkių, catkins ir kitų alergenų ir pašalina kenksmingas bakterijas.

Vidutinio ir didelio efektyvumo filtravimo elementas žiedadulkių filtrai su filtravimo efektyvumas 99.6%.Didelio efektyvumo filtravimo elementas gali efektyviai fiksuoti bakterijų ir turi antibakterinis danga, efektyvus sterilizacija.

RDA pažangi identifikavimo, automatinis priminimas, kai pasibaigęs.

Built-in RDA filtras identifikavimo mikroschema, susijusios su Mijia APP ir LED jutiklinis ekranas, protingai primena likusį naudojimo laiką, ir stebi filtro naudojimo statusas.

Jums taip pat patiktų