Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Variklis /atsarginės dalys/ roller plinta klijai / smulkinimo peilis

Variklis /atsarginės dalys/ roller plinta klijai / smulkinimo peilis

Mašina, Įrankiai Ir Priedai

    €175.61 €197.32
    • (0)

SKU: w184104

Žymos: katė lipdukas, transporteris mašina, dooya ritininės žaliuzės variklis, komori ofsetinės spaudos mašina, 12v nuleidžiamųjų langinių variklis, automatinė "pasidaryk pats" nuleidžiamųjų langinių variklis, ritinio juosta, heidelberg ofsetinės spaudos mašina, frezos peiliai, kempingas medienos peiliai.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: CXFWDJ
  • Modelio Numeris: 6150
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Užsisakyti priminimą:

1. Elektros gaminių, palikite mums žinutę, užsakant priminti mums, įtampa ir kištuko mums reikia.Nes įvairiose šalyse naudojami skirtingi kištukai ir įtampos. 2. Dėl skirtingų partijų ir atnaujintos produktų, kai kurie produktai yra šiek tiek įvairių spalvų, stilių išsamiai puslapis (bet turi tas pačias funkcijas).Mes jus informuosime, prieš vežimą 3.Įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra baigtas, kai telefono numeris yra teisingas, o pašto kodas ir adresas yra suderinama.Jei jūsų adresas yra nuotolinio valdymo pultelio, jums reikės papildomai sumokėti $ 35 už pristatymo paslaugas. 4. Apie sąskaitos faktūros deklaraciją ir vertę, jei turite tam tikrus reikalavimus, taip pat galite susisiekti su mumis arba palikti žinutę užsakymo formoje.

Prašome atidžiai perskaityti šiuos patarimus prieš perkant.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Apie importo muitai / muitinės klirensas 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo Pristatymas Metodas", mes padėsime jums organizuoti siuntą.Siųsti prekes į jūsų artimiausią jūrų uosto!Jūs turite pasiimti prekes uoste. 2. Pirkėjas turi mokėti paskirties uosto mokesčiai (pavyzdžiui, terminalo pakrovimo ir iškrovimo mokesčiai, dokumentų mokesčiai, saugojimo mokesčius ir t. t.), muitinės mokesčius, ir pristatymo mokesčiai.Mes nesame atsakingi už bet kokius muitinės, importo muitai.Dėl pirkėjo priežasčių, muitinės nepadarė ir prekes buvo sugrąžinti arba sunaikinti.Mes ne grąžinti mokėjimo.Pastaba: Dėl šalių, kurios yra sunku praeiti muitinės, pvz.: Brazilija, Turkija, Argentina ir kt.Prieš pirkdami, įsitikinkite, kad jūs turite galimybę pereiti muitinės.Apie išreikšti gavimo dienos: 1. Jei pasirinksite DHL / ARAMEX / FEDEX, TNT, UPS, ir t.t., mes padėsime jums organizuoti tarptautinės skubus pristatymas jūsų nurodytu adresu tiesiai (namų paslaugos)!Jei prekės vežamos express, pirkėjas privalo sumokėti mokesčius nuo atvykimo. 2. Prieš pasirašymo, pirkėjas turėtų atidžiai patikrinti, ar sklypo / krovinį prieš pasirašant prekių.Įsitikinkite, kad pakuotė yra nepažeista, jei yra bet kokia žala, prašome nufotografuoti ir susisiekti su mumis per 24 valandas.Mes padėsime jums.Pastaba: Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, mes susisieksime su jumis ir jums reikia pridėti papildomą $ 35 (spauskite čia norėdami papildyti siuntimo išlaidas) už papildomą siuntimo paslaugų mokesčiai.Apie Atsiliepimą: Jei jus tenkina mūsų produktus ir serverio, po to, kai jūs to patvirtinti užsakymą, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, ir mes taip pat jums duos "tobulas 5 žvaigždės", jūsų atsiliepimai yra labai geras mūsų parduotuvė svarbu Ačiū.

Jums taip pat patiktų