Pasaulyje pristatymas
Dovanos
Grįžti Keistis
naujas
Žymos: pu erh arbatos aliejus, kiniška arbata, arbata, kinų arbatos rinkinys, žalias puerh, pu erh arbatos puodą, da hong pao, raudona skraiste arbata, žalioji arbata, pu erh arbata jar.
modname=ckeditor
Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!
Produkto savybės:
Puer Tipas: Prinokę Puer, Shu Puerh
Bendras Svoris: 250g / 8.81 oz
Pakavimo sąrašas: 1 * Puer arbatos Mūrinis
Tinkamumo laikas: kuo ilgiau, tuo geriau
Gamybos vieta: Yunnan, Kinija
Pagaminimo Data: 2012 M.
Laikymas: Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.
Įvadas: Pu'er arbata daugiausia gaminami Xishuangbanna, Linyi, ir Puer Yunnan Provincijoje.Pu-erh arbata yra daug oranžinės ir geltonos, ilgalaikis aromato, unikalaus skonio, stiprus, sodraus skonio ir ilgalaikis atsparumas iki putų.Pu'er arbata turi daug funkcijų, pavyzdžiui, sumažinti kraujo riebalus, mažina svorį, slopina virškinimą ir virškinimą, atšilimo skrandį, didina skysčių, numalšinti troškulį, gerti ir detoksikuojanti.Gali Qingwei Sheng Jin, virškinimo ir skrepliai, pagirių, detoksikacija, diuretikas ir šalto, kosulys, skrepliai, mažesnis cholesterolio kiekį kraujyje.
Pu'er Prinokusių arbata yra Yunnan Dayezhong, saulėje džiovinti žalioji arbata, kaip žaliavos, po fermentacijos ir perdirbimo arbatos.Spalva yra rudos ir raudonos, ir jo skonis yra tyras ir harmoningas.Ji turi unikalių Chen Xiang.Alaus " vadovas: Ice tea: 1. Įdėti 1-2 šaukštelį arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę. 2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) vandens. 3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min) 4. Mėgaukitės savo arbata.Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.
Karšta arbata: 1. Apie 5g arbata, įdėti juos į Arbatinukas. 2. Užpilkite virinto vandens (apie 90-99°C) (195-210°) į Arbatinukas. 3. Apie 5-8 sekundžių vėliau, atskiras arbatos ir vandens, pirmojo turo alaus. 4. Nuo šių alaus, atskiras arbata ir vanduo per 10-30 sekundžių.