Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2008 Met Kinų Arbatos 250g Yunnan Senas Prinokusių Pu-erh Arbata Kinijoje Arbata Sveikatos Priežiūros Pu'er Arbatos Plytų Svorio Prarasti Arbata

2008 Met Kinų Arbatos 250g Yunnan Senas Prinokusių Pu-erh Arbata Kinijoje Arbata Sveikatos Priežiūros Pu'er Arbatos Plytų Svorio Prarasti Arbata

naujas

    €5.77 €7.40
    • (0)

SKU: w183019

Žymos: pu erh arbatos aliejus, kiniška arbata, arbata, kinų arbatos rinkinys, žalias puerh, pu erh arbatos puodą, da hong pao, raudona skraiste arbata, žalioji arbata, pu erh arbata jar.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Keramikos
  • Prekės Pavadinimas: ANCHENG

modname=ckeditor

Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!

Produkto savybės:

Puer Tipas: Prinokę Puer, Shu Puerh

Bendras Svoris: 250g / 8.81 oz

Pakavimo sąrašas: 1 * Puer arbatos Mūrinis

Tinkamumo laikas: kuo ilgiau, tuo geriau

Gamybos vieta: Yunnan, Kinija

Pagaminimo Data: 2012 M.

Laikymas: Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.

Įvadas: Pu'er arbata daugiausia gaminami Xishuangbanna, Linyi, ir Puer Yunnan Provincijoje.Pu-erh arbata yra daug oranžinės ir geltonos, ilgalaikis aromato, unikalaus skonio, stiprus, sodraus skonio ir ilgalaikis atsparumas iki putų.Pu'er arbata turi daug funkcijų, pavyzdžiui, sumažinti kraujo riebalus, mažina svorį, slopina virškinimą ir virškinimą, atšilimo skrandį, didina skysčių, numalšinti troškulį, gerti ir detoksikuojanti.Gali Qingwei Sheng Jin, virškinimo ir skrepliai, pagirių, detoksikacija, diuretikas ir šalto, kosulys, skrepliai, mažesnis cholesterolio kiekį kraujyje.

Pu'er Prinokusių arbata yra Yunnan Dayezhong, saulėje džiovinti žalioji arbata, kaip žaliavos, po fermentacijos ir perdirbimo arbatos.Spalva yra rudos ir raudonos, ir jo skonis yra tyras ir harmoningas.Ji turi unikalių Chen Xiang.Alaus " vadovas: Ice tea: 1. Įdėti 1-2 šaukštelį arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę. 2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) vandens. 3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min) 4. Mėgaukitės savo arbata.Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.

Karšta arbata: 1. Apie 5g arbata, įdėti juos į Arbatinukas. 2. Užpilkite virinto vandens (apie 90-99°C) (195-210°) į Arbatinukas. 3. Apie 5-8 sekundžių vėliau, atskiras arbatos ir vandens, pirmojo turo alaus. 4. Nuo šių alaus, atskiras arbata ir vanduo per 10-30 sekundžių.

Jums taip pat patiktų