Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

SS 26778 10242 Retro Technikos Kūrėjo Mini Cabriolet Sporto Blokai Super Automobilių Lenktynių Tinka Plytas, vaikams, žaislai, Dovanos berniukams

SS 26778 10242 Retro Technikos Kūrėjo Mini Cabriolet Sporto Blokai Super Automobilių Lenktynių Tinka Plytas, vaikams, žaislai, Dovanos berniukams

Modelis Pastate

    €38.35 €47.94
    • (3)

SKU: w181927

Žymos: ss, lego ss, "lego" creator statybos, automobilių lego, "lego" technic automobilių ss, bendrosios biuro įranga, 7 golfo, lego xingbao, Blokuoti, sembo knyga.

Specifikacija:

  • Lytis: Unisex
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plastiko Tipas: ABS
  • CE: Sertifikatas
  • Sertifikavimo: CE
  • Tipas: Blokai
  • Brūkšninis kodas: No
  • Bloko Dydis: Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
  • Plastiko Bloko Forma: Savaiminio Fiksavimo Plytos
  • Amžius: > 3 metų
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Įspėjimas: Ne lipdukas, tik elektroninis rankinis
  • Pažymėjimo Numeris: NĖRA
  • Modelio Numeris: SS 26778 10242 VW-Golf MK1 ghia Cabriolet

SS-26778 10242 MK1 ghia Cabriolet

Produkto Pavadinimas :SS-26778 10242 MK1 ghia Cabriolet

Kategorija:SS Pasaulyje

Fasuotė: 978

SS ID: # 26778

Šį Rinkinį Sudaro:(C3471)

978 VNT geros kokybės plytų

PDF statybos instrukcija

Dydis: L : 25 cm W : 11 cm, Aukštis : 9 cm

Dėmesio

Nuotraukos yra nuoroda tik, ir visi yra pagrįsti faktiniais standartus.Mūsų produktai nėra skirti lipdukai, ir spausdina buvo pakeisti įprastą dalys.

Jei paketas, kurį gavo, trūkstamos dalys, prašome susisiekti su manimi, jūs n jaudintis, aš išsiimti tai už jus.

Mūsų produktai nėra skirti su popieriaus instrukcijos, prašome palikti savo el. pašto pasibaigus mokėjimo nurodymą, mes atsiųsime PDF instrukcijos jūsų el. paštas Ačiū.

Atsiliepimai

1,palikite mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jums patinka mūsų gaminiai,yra labai svarbu.

2,susisiekite su mumis jei jums tai nepatinka,neskubėkite palikti netural arba neigiamas

atsiliepimų prieš contace mus,Tiesiog pasitikėti mumis,mes galime išspręsti šį geriau už jus.PASTABA !Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Neapima variklis, generatorius .Jei SS, galite pasirinkti ateina ne su varikliu, jums reikia nusipirkti variklio patys, prašome būti susipažinę su ja.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

Įspėjimas:

Jums reikia PASIDARYK pats sau, sukurti žaislą.Puikiai tinka vaikams, žaidžia ir mokosi. 1. Jei apsaugos laikas yra apie praeiti, prašome pranešti mums išplėsti apsaugos laikas jums. 2. Jei radote dalys, praleistų arba neveikia,prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes pasistengsime geriausia spręsti problemas.Ačiū! 3. Jei nėra sekimo informacijos, prašome susisiekti su mumis ir patikrinti šią informaciją. 4. Jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus ir logistikos, ir kt.Prašome pranešti mums.Mes siūlome geriausią aptarnavimą už jus. 5· Mes siūlome lašas laivybos paslaugos.Sveiki atvykę į urmu.Tapti ventiliatorius parduotuvės, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų, aš vertiname jūsų gerų atsiliepimų ,Ačiū!

Burikov82

    2
2020-10-15

quality of the bricks is really average. Takes a lot of effort to get it build and then, still, the building is really weak.

Mainhoona

    4
2020-11-10

Great looking when built, parts well made

Sarolenterprises2

    3
2020-10-24

Beautiful car. But he quickly falls apart and wheels lock. Rather beautiful to put away.

Jums taip pat patiktų