Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Magic Arm 7 colių Išsakant Trinties Rankos Super Apkabos, Reguliuojamas Strypo Gnybtas, Replės Įrašą Su 1/4 colio Ir 3/8 colio Sriegis

Magic Arm 7 colių Išsakant Trinties Rankos Super Apkabos, Reguliuojamas Strypo Gnybtas, Replės Įrašą Su 1/4 colio Ir 3/8 colio Sriegis

Camera & Photo Priedai

    €9.47 €14.13
    • (1)

SKU: w181353

Žymos: magic arm 40, meking magic arm, 15 magic arm, magic arm 30, magic arm didelis, magic arm canon, slr magic arm, magic arm 2157, 1 4 magic arm, metalo magic arm.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: ŠAUDYTI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: trinties rankos

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Tai yra profesionalus 7 Colių išsakant magic arm ir galingas super apkaba teikia didelį universalumą užvietos nustatymo galimybių.

PATVARUS 7 Colių MAGIC ARM - 7 colių magija rankos yra labiau stabili ir lengva padarinių nei 11 colių magic arm.Du kartus 360 laipsnių Kamuolį Galva Išsakant dizainas su Viena Rankena, lengvai užrakinti magija rankos poziciją,vieną Užraktą, kad visų judančių dalių,Kokteilis-Nemokamai stabilumą.Kintamasis trinties kontrolės tiksliai koregavimas visos pozicijos pokyčius.

PLATUS SUDERINAMUMAS - Su 1/4 colio sriegiu, į vieną pusę magic arm įdiegti super apkabos, bet ant fotoaparato blykstės šviesos, mikrofonas,LCD monitorius,DV Stebėti, mikrofonas,DJI Osmo,išmaniųjų telefonų ir t.t,.Su standartine Karšto Batų Kalno kitame gale klipo dslr fotoaparatą arba) papildomus prietaisas, kuris ateina su karšto batų laikiklis.

SUPER GALINGAS SPAUSTUVAS - Ateina su standartiniu 1/4 inchand 3/8 colio sriegiu įvairios konfigūracijos.Gali būti sumontuoti beveik bet kur, gali nustatyti ant bet kokios formos kūno, pavyzdžiui, fotoaparatai, šviesos, skėčiai, kabliai, lentynų, skardos, stiklo, įvairių barų ir kt.puikiai tinka tvirtinimo elementai 0,6 colių-1.73 colių skersmens.

Tvirta KONSTRUKCIJA-Pagamintas iš lengvų metalo.

Spalva: Juoda

Magic ARM:

360 laipsnių pasukama kamuolį galva tiek gale leidžia patogiai naudoti, kai jums reikia bet kuriuo kampu prietaiso.Kamuolys sąnarių, suktųsi sklandžiai, lengvai poziciją.

Su vienu užraktas valdymo rankenėlė išleisti arba padidinti įtampą ir pateikti visą padėtį, judėjimo.

standartinis 1/4 colių-20 varžtas gale už įvairius įrenginius, pavyzdžiui, LCD Monitorius, DV Monitorių, LED Apšvietimas Žibintai, Mikrofonai, DJI Osmo,išmanusis Telefonas,ir tt,.

Standartinė blykstės ir fotoaparato kontaktinės jungties adapteris iš kitos pusės, už dslr fotoaparatas, geležinkelių slankiklį dolly automobilių ar bet kokių įtaisų su standartine karšto batų).

7 colių yra Geriausias.Magic arm geriausias apkrova yra apie 1.5 kg/3.3 svarų, o 11 colių magija rankos gali būti per ilgas, kad pateikti kokteilis-nemokamai stabilumo ir palaiko 1,5 kg/3.3 lb prietaisų, o šaudymo.

Super Apkaba:

Gali būti prijungtas prie bet kokio mažo dydžio, formos kūną kaip 15 mm juostos,kameros, apšvietimas, skėčiai, kabliai, lentynų, skardos, stiklo, įvairių barų, net kitų Super Gnybtus.

Su Max atidaryti(apytiksl.):2.16 cm.Siūlome montavimo formos/vamzdžių elementus, kurių dydis 0,6 colių-1.73 colių skersmens.

Pastaba: Tai ne originalus Manfroto super apkabos, bet super apkabos, mažesnio dydžio.Ji veikia labai gerai ir gali turėti sunkiųjų svorio konfigūracijų.

Paketas apima

1x Išsakant magija trinties rankos

1x Super apkabos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Elvira Rb85

    5
2020-09-22

Ok!

Jums taip pat patiktų