Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

14 vienetų religijos STL failus cnc 3d modelius, graviravimas, drožyba

14 vienetų religijos STL failus cnc 3d modelius, graviravimas, drožyba

Įrankiai

    €7.40
    • (1)

SKU: w180485

Žymos: ekranas failų, 3d artcam modelis, cnc router, cnc įsiurbimo, 3d stl, 3d modeliai stl, vilkite peilis, skiltyje stl, stl, stl pastato 3d modelį.

Specifikacija:

14 vienetų religijos STL failus cnc 3d modelius, graviravimas, drožyba Šis produktas yra skirtas CNC staklėmis.Šis modelis gali būti taikomas bet programa CNC kaip Artcam ir Siekia.Jūs gausite modelis *.rar formato, kuris atidaro ir išpakuokite su programa WINRAR.Po rozpakowywania jūs turite modelio 3d modelį *.stl formatus.Prieš perkant modelį, įsitikinkite, kad galite importuoti (ne atvira tiesiogiai) modelis.Po apmokėjimo, aš jus siunčiu failų atsisiuntimo nuorodą, galite parsisiųsti failus iš googledrive.Nemokamas pristatymas per laišką ar Nuorodą. Visi užsakymai yra pristatomi per 1 darbo dieną ar anksčiau po apmokėjimo atvyksta.

Jums negali parduoti, nuomoti, atiduoti modelį.Modelis negali platinami trečiųjų šalių, bet pramogos, įskaitant, cd, dvd įkelti į svetaines, ftp svetainės, perduodami elektroniniu būdu.Šis apribojimas taikomas asmenims, verslo organizacijų, vyriausybinių organizacijų, ne pelno organizacijų, mokyklų, ligoninių, kalėjimų ir pan.

Jūs taip pat negalite įtraukti modelis kitoje dizaino ar bet kokiu formatu, ar atiduoti nemokamai.

Mes neturime laivų išgraviruotas gaminį, jūs gausite tik skaitmeninį failą .stl formatas paštu.

Rrose3247

    5
2020-10-10

Good quality product, recommend

Jums taip pat patiktų