Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

SAHOO 321551-Dviračių, Dviračių Nuoma Mini Tipo Padangų Oro Siurblys Kalnų ir Kelių Dual Presta Schrader Vožtuvas Pripūtimo

SAHOO 321551-Dviračių, Dviračių Nuoma Mini Tipo Padangų Oro Siurblys Kalnų ir Kelių Dual Presta Schrader Vožtuvas Pripūtimo

Dviračių Priedai

    €7.80 €11.14
    • (1)

SKU: w177805

Žymos: 150 psi dviratį siurblys, krepšys sahoo, krepšys dviračių sahoo, raukčio, dviračių bombos, rankena spyna, suportas radialinė, šakutės siurblys, bicycl siurblys, dviračių siurblys.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Aliuminio
  • Dydis: 21
  • Prekės Pavadinimas: sahoo

SAHOO Dviračių Nuoma Mini Tipo Padangų Oro Siurblys Kalnų ir Kelių Dual Presta Schrader Vožtuvas Pripūtimo

SAHOO Nuoma Mini Pimp

1. Dual galvos vožtuvas, suderinama su Presta ir Schrader vožtuvai, lengvai konvertuoti į vienas kitą.

2. Dvejopo tankio, soft-touch rankena, rankena.Apima blokavimo mechanizmas, siekiant išspręsti rankena siurblys, o dviračiu.

3. Beveik nesvarumo (1 58 g) ir labai kompaktiškas (tik 2-1 cm ilgio, kai nenaudojamas) taip, kad jūs galite pridėti jį prie savo dviračio rėmas su komplekte dviračio rėmo montavimo rinkinį, ar išlaikyti savo dviratį maišelį.

4. Tai puikus mini siurblys avarinis kelio pusėje punkcija remonto arba užtikrinti, kad jūsų padangos slėgis yra išlaikoma pastovi per ilgą važinėti.

Tipas: Dviračiu Siurblys

Dydis : 21mm*215mm

Svoris: 1 58 g

Medžiaga: plieno ir Pvc

Vožtuvo Tipas: Presta ir Schrader

Pakuotė:

1x Dviratį Siurblys

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

RM114967689667534

Jums taip pat patiktų