Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Realmote Ne Recepto Trumparegis Įžvalgus Kompiuteriu, Skaitymas Važiuojant Unisex Kintamojo Židinio Akiniai

Realmote Ne Recepto Trumparegis Įžvalgus Kompiuteriu, Skaitymas Važiuojant Unisex Kintamojo Židinio Akiniai

Matavimo Ir Analizės Prietaisai

    €3.06 €4.78
    • (3)

SKU: w173247

Žymos: akiniai didinamasis stiklas trumparegiško, akių glase, vaizdo kamera hd mini, akiniai trumpas trumparegis, rėmas vyrai, vaizdo kamera mini spy, akiniai trumparegis didelis, tiek turėtojas, saugos akiniai darbo, didinamąjį akinius magnifiers.

Specifikacija:

  • Dydis: 100mmx200mmx70mm
  • Su Šviesos Ar Ne: No
  • Prekės Pavadinimas: Realmote
  • Stilius: dėvėti stilių
  • Modelio Numeris: /
  • Įrenginio Tipas: gabalas
  • Pakuotės Svoris: 0.042kg (0.09lb.)
  • Medžiaga: ABS
  • Šviesos Šaltinis: NĖRA
  • Pakuotės Dydis: 12cm x 21cm x 9cm (4.72in
  • Reguliuojamas dėmesio: -6.00 iki +3.00
  • spalva: juoda
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Realmote Stiklo Lęšiai Ne Recepto Trumparegis Įžvalgus Kompiuteriu, Skaitymas Važiuojant Unisex Kintamojo Židinio Akiniai

Savybės: REGULIUOJAMAS DIDINIMO OBJEKTYVAI - Pasukite perjungiklį nustatykite recepto ir didinimui, kad jūsų konkrečius reikalavimus.Aiškiai matyti su viena patogus produktas.PLATUS KINTAMO INTERVALO Kiekvienas objektyvas turi dioptrijų diapazonas -6.0 iki +3.0, suteikiant jums bauda kontroliuoti didinimo.Su šiuo, jūs neturite pirkti kelis receptinių lęšius!UŽ KIEKVIENĄ VEIKLĄ - Naudoti šiuos akinius, kiekvienas dienos užduotį!Vairavimas, skaityti, žiūrėti TV, naudojant kompiuterį - dabar jums reikia tik vieną porą akinių, padaryti juos visus.AUKŠTOS kokybės DIZAINAS - Šis produktas yra stilingas unisex dalinis ratlankio dizainas, ir tai yra labai patvarus.Aprašymas: Ji taip pat naudoja polikarbonatas, atsparus smūgiams lęšius.Gauti geriausią vertę už savo pinigus!Su surenka, kad gali smulkiai melodija recepto ir didinimas kiekvieno objektyvo, šių reguliuojamas dėmesio akinius gali patenkinti daugelio vartotojų.Specifikacija: Reguliuojamas dėmesio: -6.00 iki +3.00 Rėmo spalvos: juoda Dydis: 100mmx200mmx70mm Paketą Sudarė: 1* Pora Stiklų '

mokėjimo

1) mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelės yra patalpinta per saugų mokėjimo procesorius.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

3) Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

vežimas

1) Pasaulio transportu. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir apo / FPO)

2) Po apmokėjimo patvirtinimo, kad užsakymas bus tvarkomi laiku.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Prieš pateikiant užsakymą, prašome patikrinti savo tikrą vardą, telefono numerį ir išsamus adresas.Po vežimą, ji negali būti keičiama.

4) produkto parodyta paveikslėlyje gali turėti spalvų skirtumas, nes skirtumas tarp fotografijos įranga ir vitrinos.Dydis: produktas yra dažniausiai vertinama pagal vertus, kurios gali būti šiek tiek klaidų su realaus objekto.Ieškokite konkretaus produkto.

5) Tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Transportavimo laikas gali skirtis, ypač per šventes.

6) Jei jums nereikia gauti prekes per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes seks prekes ir pateiks jums atsakyti kuo greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7) Mes pristatyti prekes kaip galima greičiau po jūsų užsakymą.Nesijaudinkite.Kantriai laukti.

Grįžti / grąžinimas

1) Jei jums rasti, kad yra kažkas negerai su prekių po to, kai jūs gaunate juos, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Ir pritvirtintas su pakuotės nuotraukos ir produkto nuotraukos.Nuo tos dienos, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 60 dienų.Jei elementas yra jūsų rankose daugiau nei 7 dienas, ji bus laikoma, kad buvo naudojamas.Mes nebus grąžinti ar pakeisti jį jums, be išimties!

2) Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį siuntos, konkrečios priežasties grįžti ir pirkimo užsakymą.

garantija

Visi produktai buvo patikrinti prieš tai, pristatymo ir pakavimo būklė yra gera.

Jei produktas sugedęs, prašome informuoti mus, kaip greitai, kaip jūs jį gauti, ir mums bus už jį atsakingas.

atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus ir mes prašome jus susisiekti su mumis prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ir jums patenkintas!

Klientas yra pirmasis, jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!!!!

Patenkintas mums, prašome suteikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimus!!!!⭐⭐⭐⭐⭐

Sylor007

    3
2020-09-29

These glasses are not for someone who has a eyepiece nearby. Allegedly-neglect of the laws of optics. Glasses have 2 wedge-shaped lenses moved across the optical axis, so, even if at one point in the field and there is a focus, in others-not. Gave glasses to many people for a test, and there was no one who could see better in them, than in ordinary glasses.

Allanajoyflorendo

    3
2020-11-11

No good לכלום plastic cheap rope on silver

Antipenko85

    2
2020-12-08

Needless

Jums taip pat patiktų