Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Karšto pardavimo Daugiafunkcį Lauko Profesionalus Peilis Drožtukas apex edge pro T0932W galandimo Sistema 4 akmenų lansky TAIDEA

Karšto pardavimo Daugiafunkcį Lauko Profesionalus Peilis Drožtukas apex edge pro T0932W galandimo Sistema 4 akmenų lansky TAIDEA

naujas

    €28.50 €39.04
    • (0)

SKU: w172954

Žymos: apex edge drožtukas, sharpner, pagaląsti, apex legenda, apex pro tkl, pro ruixin, bazaltas akmenys, drožtukas kelis funkcija, elektrinis karšto peilis, male edge pro.

Specifikacija:

  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: T0932W
  • Svoris: 568g
  • Smėlis: 240 480 600 1000
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produkto pavadinimas: Lauko Peilis Drožtukas
  • Prekės Pavadinimas: TAIDEA
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Pakuotė: Plastikinė Dėžutė
  • Sertifikavimo: SGS
  • Dydis: 170*135*42mm
  • Šlifavimo medžiagos: Korundas

Deluxe tikslumo galandimo Sistema PASTABA: Nuo muitinės negalima leisti, Mes neturime pristatymo, galandimo aliejus.Deluxe tikslumo galandimo Sistema yra skirta tr avellers,sportininkai,karinės arba kitchenusers.Ji funkcijomis kompaktiškas ir lengvas konfigūracijos projektavimas ir plastiko dėžutės, pakuotės leidžia nešiojamų peiliu galandimo sistema word.

Ji yra daug lauko peiliai,kabliai ,žirklės,dantytas peiliai ir kiti lauko įrankiai.

Produkto Savybės

1. Whetstone įvairios kruopos įvairių galandimo paklausa.

2. Keli pasirenkami galandimo kampai patenkinti skirtingus peilius reikalavimus.

3.artėjimo kampas vadovuose pateikiama skustuvas aštrus kraštas

4.ergonomiškas galandimo rankena apsaugo pirštų galai.

5.plastikinės dėžutės būtų lengvai saugojimo ir prieinamumo.

Produkto Aprašymas:

1. Surinkimo Instrukcijos

A. Atidarykite kampas rengėjų ir užtikrinti jiems skaidrių spynos taip, kaip parodyta paveikslėlyje.Prašome įsitikinkite, kad du kampas rengėjų yra tiesia linija ir yra vertikalus kampas apkabos.

B. Atlaisvinkite priekiniai sriegimo peilis apkabos, kad tilptų storis ašmenys.Pridėti peiliu, apkabos, nugaros ar stuburo peilio ašmenys centre peilio ašmenys.Sugriežtinti priekiniai varžtą ir juodosios nykščio varžtą laikykite peilis saugiai.

C. Varžtas suderinti lazdele į skylę akmens laikiklį.Sugriežtinti turas kalno apačioje rankena.Įdėkite dirbti į skylę peilis apkabos, tada įdėti drožtukas ant stabilaus paviršiaus.

2.Galandimo Instrukcijos

A. Lašas, kai galandimo aliejus ant akmens.Vieta suderinti lazdele į skylę kampas seteris jūsų norimą galandimo kampu.

B. Viena vertus, turi rankeną, kiti turi akmens laikiklį.Pradedant stambios akmens ir tada bauda.Naudojant šiek tiek ir pastoviam slėgiui, pagaląsti peilį iš jo kulno savo tašką.Pakartokite 3-5 kartus.

C.Kai vienas peilis yra aštrus, apversti knifeclamp ir žingsniai kartojami, kol peilis yra aštrus.

Įspėjimas:

1. Prašome būti labai dėmesio per galandimo norėdami išvengti traumų.

2. Prašome įdėti peilis drožtukas ir peilis nepajėgtų vaikams, siekiant išvengti bet kokių nelaimingų atsitikimų.PASTABA: Nuo muitinės negalima leisti, Mes neturime pristatymo, galandimo aliejus.

1.Kiekvieno sklypo bus priežiūros visiškai supakuotas, apdrausti mūsų klientas gali gauti savo parecel neapgadinta.

2.Prašome comfirm į TAIDEA vieningą prekės ženklą pakuotės.

3.Kai gausite paketą, nustatė, kad pakavimo žalą, prašome susisiekti su mumis.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.Ačiū.

1.Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.

2.Visi mokėjimai atliekami www.driftdevil.lt yra tvarkomi Alipay.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinimo, jei nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Grįžti laivybos išlaidos yra gimęs tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes atliksime visa grąžinamoji išmoka, kai mes gavome grąžinama prekė.

PASTABA:

1.Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją apie sekimo svetainėje.

2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu, el. paštu, arba prekybos vadybininkas.

3.Patikrinkite pakuotės ir prekės atidžiai.

4. Jūs gausite visą grąžinamosios išmokos, turi būti tokia:Grąžinti Prarastas; Produkto skirtumas; Kokybės aptikti; Žala; Trūkumas.

Taidea Tech.(Zhongshan) Co.,Ltd.įsikūręs vakarų banko gražių Perlų Upės Deltoje, kur yra Zhongshan City, Guangdong Province, gimtajame mieste, Sun Yat-sen.Ji yra greta Sihanukvile Specialios Ekonominės Zonos, kaimyninių honkongą ir Makao.Įkurtas 2006 m., dabar mūsų gamybos ir biuro plotas pasiekti kaip 12000 kvadratinių metrų, mes aukštųjų technologijų įmonių, kurios specializuojasi abrazyvinių medžiagų, civilinių abrazyviniai įrankiai R & D, gamybos, pardavimų ir paslaugų.

Dabar mes savo "V-SAN", "Malūnėlis" ,"Yacoo", "Prosharp" ,"Yoyal" ir "Roysha" šešių ženklų, ir visą produktų asortimentą, įskaitant virtuvės peilis drožtukas, elektrinis peilis drožtukas, galandimo lazdele, whetstone, lauko peilis drožtukas, mados peilis drožtukas, profesionalus peilis drožtukas, virtuvės peiliai ir a serijos produktus, jie gali patenkinti poreikius įvairių naudotojų.

Priklauso viena-iki mokslinių tyrimų ir technologijų plėtros pajėgumus ir techninių privalumų, mes laikomės nepriklausomų mokslinių tyrimų, plėtros ir technologinių inovacijų.Mes turime daugiau nei 40 produktų patentai ir pirmoji pasaulyje sukūrė keramikos lazdele gamybos procesas, kuris gali padaryti keramikos turėti pačiu intensyvumu, su metalų.Dabar mes turime visą valdymo, ir mes vis dar sukurti nuolatinio valdymo inovacijos, kaip naudotis ISO9001 kokybės valdymo sistema, IS014001 aplinkos apsaugos vadybos sistemos sertifikavimas.Mes ir toliau manome, kad pažangi įranga ir technologija, paremta mūsų visiškai nepriklausomo tiekimo grandinės mes teikiame aukštos kokybės produktus ir paslaugas klientams visame pasaulyje iš daugiau nei 60 šalių ar regionų.

Jums taip pat patiktų