Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Skaitmeninis Žvejybos Barometras 24 Valandas Stebėjimo Vandeniui IPX4 Temperatūros Aukščio Matavimo Aukščiamačio Alpinizmo Įranga.

Skaitmeninis Žvejybos Barometras 24 Valandas Stebėjimo Vandeniui IPX4 Temperatūros Aukščio Matavimo Aukščiamačio Alpinizmo Įranga.

Kempingas & Žygiai

    €12.94 €16.17
    • (1)

SKU: w172864

Žymos: žvejybos replės pesca, metalo žuvų medžiaga, sr2ez, dviračio kompiuteris pardavimui, aukštimatis, termometras, feng shui kompasas, maisto karinės, bushcraft firesteel, valandos laikas, atvejo saugos.

Specifikacija:

  • Medžiaga: ABS
  • Tipas: Kempingas Semtuvai
  • Dydis: about 53*53*15mm/2.09*2.09*0.59in
  • Drop laivyba: Parama
  • Svoris: about 66g

Kulka Taškų: 1、Multi-funkcija Naudoti: Su pažangios sekimo 6 žvejybos dėmės tinka žvejybos, 24-valandų oro slėgio tendencija analizės diagramą, 3 dienos istorinių įrašų oro slėgį, temperatūrą, aukštį, temperatūrą, laiką, orų prognozę ir kitas funkcijas.

2、Aukštos klasės: Priimti didelio tikslumo oro slėgio jutikliai, vandeniui IPX4.Žvejybos barometras, su pridėta sporto atgalinės atskaitos valdymo funkcija, specialiai sukurtas žvejybos entuziastams.

3、24 valandų Slėgio Tendencijos: tarp jų "protingos" stebėjimo žvejybos statusą, 6 žvejybos vietas, ir 24-valandų slėgio tendencija analizės diagramą.

4、Lengvas ir Nešiojamas: Lengvas ir kompaktiškas, paprasta nešiotis ir naudoti.Pagalba sagtis, barometer, gali būti pakabinama ant pagalvės arba diržų.

5、Aukštos kokybės Medžiagos: daugiafunkcinis žvejybos barometras yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, turi charakteristikos atsparumas dilimui, didelio stiprumo, lengvumo ir atsparumo vandeniui.Jis yra patvarus ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Specifikacija:

Svoris: apie 66g

Dydis: apie 53*53*15mm/2.09*2.09*0.59 į

Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

1*Barometras

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Freakwme90

    5
2020-12-04

Very gooood !!!!

Jums taip pat patiktų