Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

ALPHALMODA Mielas Šifono Kratinys ilgomis rankovėmis Megzti Suknelę 2019 V-kaklo Aukštos Juosmens Varčias Moteris Subtili Rudenį, Pavasarį Suknelė

ALPHALMODA Mielas Šifono Kratinys ilgomis rankovėmis Megzti Suknelę 2019 V-kaklo Aukštos Juosmens Varčias Moteris Subtili Rudenį, Pavasarį Suknelė

Moteriški Drabužiai

    €15.64 €21.42
    • (2)

SKU: w17175

Žymos: rožinė princesė kawaii suknelė, rožinės spalvos tvido, alphalmoda, mielas suknelė moterims, baudą megztas gabalas suknelė, chalatas moterims, grace kelly suknelės, bailys sleepwear, blazer dainininkas, suknelė kawaii.

Specifikacija:

  • Sezonas: Rudenį
  • Apdaila: Varčias
  • Stilius: derliaus
  • Suknelės Ilgis: Virš Kelio, Mini
  • Talėja: imperija
  • Rankovės Ilgis(cm): Riešo
  • Medžiaga: Akrilo
  • Iškirpte: V-Kaklo
  • Rankovės Stilius: Žibinto Lankelį
  • Siluetas: A-LINE
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Prekės Pavadinimas: alphalmoda

modname=ckeditor

Audinio:Maišymo

#moterys kratinys suknelė #perspecitive rankovėmis megzti suknelę moterys #moterims mielas suknelė

Apie mus

Siekti kokybės produktus, mes skiriame sau besivystančiose geros medžiagos mados produktų mūsų klientams.Mes tikimės, kad žmonės gali pasirinkti, patogus, elegantiškas ir už prieinamą kainą dėvėti nuo mūsų parduotuvėje.

Mes atkreipti dėmesį į detales ir stebi kiekviena procedūra iš medžiagos pasirinkimas, projektavimo, gamybos iki visiško gamyba baigta.Mes negalime pasakyti, kad tai yra puikus meno kūrinys, bet tai, ką mes bandome mūsų geriausia daryti.Mes tikimės, kad jums patiks apsipirkti mūsų parduotuvėje ir gaukite padoraus drabužius ne geriausios kainos verta.

Apie nuotraukas

Nuotraukas pilnai atitinkantys produktai.Visos nuotraukos yra paimtos specialistai pagal studijos apšvietimas.Bet, pasirodo, mažai įvairių spalvų, skirtingų kompiuterių ir mobiliųjų telefonų ekranuose.Jei esate jautrus spalvų, būkite atsargūs pirkti.

Apie shipdate

Mes pasirengę pakankamai atsargų, kad būtų galima užtikrinti kiekvieno užsakymo gali būti išsiunčiami iš 1-5 dienų.Bet kuriuo atveju mes neturime sandėlyje, bet daugiau, mes susisieksime su jumis nedelsiant užtikrinti, kad jūsų siunta gali būti gerai tvarkomi.Taigi, prašome visada atkreipkite dėmesį į savo www.driftdevil.lt kalbasi pranešimą.

Apie siuntos

Siūlome standartines registruotu oro paštu pristatymas visame pasaulyje.Atsižvelgiant į ankstesnę patirtį, galima pasiekti daugelyje šalių apie 15-50 dienų.Be to, mes taip pat pateikti įvairių greitas pristatymas, tokių kaip epacket, aramex, dhl, " fedex, tnt, avs ir tt.Prašome susisiekti su mumis dėl informacijos, kai jos reikia.

Apie grąža

Mes priimti deklaracijas per 7 dienas po to, kai jūs pasirašyti sklypas.Birių grįžta, Kinijoje, jis reikalauja daug sudėtinga dokumentacija išvalyti importo prekių.Todėl mes negalime priimti urmu grįžta išskyrus NEKILNOJAMOJO kokybės problema.Didmenininkams reikia kruopščiai galvoti prieš perkant.Prašome įsitikinti, kad prekės yra visiškai naujos, su paketas/žymos ir be kvapų (dūmų/kvepalai).

Apie bendradarbiavimą

Mes sveikiname visus užsakymus, nesvarbu, mažas ar urmu.Mes pasirūpinsime jūsų užsakymus ir stengiamės ją patikrinti prieš vežimą.Tačiau jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laiku, prieš paliekant blogas apžvalgas.Mes suprantame, jūs norite pasakyti tiesą, ką manote apie šį pirkimą ir mes negali būti galėtų išspręsti visas savo problemas, jūsų pasitenkinimą.Bet mes visada klausytis savo balso, jei ateini su mumis pasikalbėti.Nesvarbu, kurio klaidą, tai yra, mes imsimės geriau rūpintis jums ateityje.Tačiau, jei jūs tiesiog palikti blogų atsiliepimų nepasitarę, mes negali suprasti savo problemą gerai, ir negali jums padėti visais.Mes tikimės, kad ilgą laiką dėl tavęs.Todėl, leiskite spręsti problemas kartu!

Caique Ediablo

    5
2020-12-16

The dress is the same as in the photo. Quality is super. I'm happy with the purchase. I did not communicate with the seller.

Islamodinhashmi

    5
2020-12-01

Very nice same as the picture

Jums taip pat patiktų