Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujų Baterijų Įkroviklio GoPro Hero9 Su Trijų Prievadų USB Įkroviklio Rinkinys Go Pro Hero 9 Black Veiksmo Sporto Fotoaparato Priedai

Naujų Baterijų Įkroviklio GoPro Hero9 Su Trijų Prievadų USB Įkroviklio Rinkinys Go Pro Hero 9 Black Veiksmo Sporto Fotoaparato Priedai

Camera & Photo Priedai

    €18.26 €45.65
    • (1)

SKU: w171319

Žymos: gopro hero 9 black, rinkinys gopro hero9, gopro 9 herojus, dome " gopro hero 9, lamax x7, gopro hero 9, cam po vandeniu, go pro, kameros stovas krūtinės, 3cm elastinga.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Veiksmų Fotoaparato Priedai Rinkiniai
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: gopro
  • Prekės Pavadinimas: SHZONS
  • Modelio Numeris: B Įkroviklio Rinkinys Go Pro Hero 9 Black Veiksmo Sporto Fotoaparato Priedai

Naujų Baterijų Įkroviklio GoPro Hero9 Su Trijų Prievadų USB Įkroviklio Rinkinys Go Pro Hero 9 Black Veiksmo Sporto Fotoaparato Priedai >>>>Prekės Informacija

Kulka Taškų: 1、Akumuliatoriaus ir Įkroviklio Rinkinys: Už TELESIN baterijos ir įkroviklio komplekte yra visiškai suderinamas su originaliu už GoPro Hero 9 black.Pastaba: negalima pašalinti juoda juosta ant baterijos, tai yra būtų lengviau pašalinti iš jo bateriją krovikliu.

2、USB Greitas Įkroviklis Funkcija: USB greitas įkroviklis funkciją, galima krauti 3 baterijas vienu metu ir smart įkrovimo indikatorius LED indikatorius šviečia, raudona reiškia, krovimas, žalia spalva reiškia, apmokestinimo.Įkrovimo laikas: 3 baterijų apie 2 valandas.

3、Faktinė Talpa: faktinė talpa 1750mAh baterija gali pratęsti, važiavimo laikas Herojus 9, kuri yra panaši į pačią darbo laikas gopro 9 baterijos.Nėra atminties efekto, todėl jūs galite įkrauti bet kuriuo metu.

4、Aukštos kokybės ABS Medžiagos: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, ir tai yra USB prievadas, ir įvairius apmokėjimo būdus, su 100% saugumo garantija, kuri gali visiškai išvengti per didelė įkrova, trumpo jungimo, per biudžeto įvykdymo patvirtinimo, perkaitimo, nuo srovės ir viršįtampių.Protingas ir kompaktiškas dizainas, lengva nešiotis.

5、Ką Jūs Gausite: 1 *baterijų kroviklis; 1 *mini USB kabelis ir 2* baterijos.

Techniniai duomenys:

USB greitas įkroviklis specifikacijos:

Įvestis: 5 V 2A

Galia: 4.4 V 800 mAhx3 (kiekviena 1 prievadas)

Prisitaikanti firmware versija: Didvyris 9 V1.21 ir visos būsimos programinės-aparatinės įrangos naujinimus.

Įkrovimo laikas: 50 minučių 1 įkrovimas, 90 minučių, 2 baterijos, 120 minučių, 3 baterijos.

Įkroviklio svoris: apie 28g

2 pack bateriją specifikacijos:

Talpa: 1750mAh vieną akumuliatoriaus

Galia: baterija: 3.8 V/1.2 A (kiekviena 1 prievadas)

Baterija: įkrovimo iki 2100 kartus.

Pakavimo Sąrašas:

1*USB Įkroviklis

2*Atsarginės Baterijos

1*Įkrovimo Kabelis

>>>>Elementą Rodyti

Pastaba:

Mes nerekomenduojame įkrovimo tiek už Telesin baterija ir originalus už GoPro bateriją tuo pačiu metu.

>>>>Po Pardavimo

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.driftdevil.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.driftdevil.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Marcuspeacesamuel

    5
2021-02-03

The charger is miniature in the photo it seems big, complete with 2 ACB... I will test, the seller is sociable

Jums taip pat patiktų