Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

K200 Prieigos Kontrolės Pirštų Atspaudų Kontrolės Valdyba + R503 Pirštų Atspaudų, Modulis, Dviejų Spalvų Žiedas Prieigos Kontrolės Indikatorius

K200 Prieigos Kontrolės Pirštų Atspaudų Kontrolės Valdyba + R503 Pirštų Atspaudų, Modulis, Dviejų Spalvų Žiedas Prieigos Kontrolės Indikatorius

naujas

    €21.62 €38.61
    • (0)

SKU: w171149

Žymos: r502, pagrindiniai skydas, pirštų atspaudų augti, pirštų atspaudų jutiklis, esp01 relė, k202, Pirštų atspaudų, kompiuterio valdymo jungiklis, esp8266 smart switch, esp 01 relė.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Pirštų atspaudų modulis yra aktyvuota piršto indukcija;relės laikas gali būti nustatomas sukant mygtuką;Registruojant pirštų atspaudai yra labai paprastas, tiesiog paspauskite SET mygtuką registruotis pirštų atspaudų;produktas yra kompaktiškas ir lengva įdiegti;Galite saugoti iki 120 pirštų atspaudų

Techniniai Parametrai: Maitinimo šaltinis: 4 baterijos No. 5 ar DC5V (nenaudokite mobiliojo maitinimo ar įkroviklį, kaip energijos šaltinio ryšį.Jei prijungtas, jis turi tik įtampa ir negauna srovės iš mobiliojo energijos tiekimas arba kroviklio.);Budėjimo režime srovė: mažiau nei 7 uA;Galia: DC5--6 V, 500mA

K200 kontrolės valdyba aprašymas:1. Trumpas paspauskite SET mygtuką, sistema yra administratoriaus registracijos valstybės, mėlyna lemputė mirksi greitai, įdėti pirštą į surinkimo srityje, ir pirštų atspaudų yra sėkmingai užsiregistravote klausydamiesi muzikos.Galite užsiregistruoti pirštų atspaudai nuolat, ir jūs galite registruotis 20 administratorius pirštų atspaudai.Jei jums nereikia pridėti pirštų atspaudų, prašome palaukti 6 sekundes arba paspauskite SET mygtuką, kad išeitumėte.

2. Kai grįžo į numatytuosius gamyklinius parametrus, paspauskite SET mygtuką, kol išgirsite pyptelėjimą, apie "Di-Di-Di", tada atleiskite mygtuką, rodo, kad įkrovimo operacija buvo sėkminga

3. Registruotas vartotojas pirštų atspaudų: paspauskite administratorius pirštų atspaudų, kol išgirsite muziką ir mėlyna indikatoriaus lemputė greitai, galite pridėti vartotojo pirštų atspaudų.Įdėti vartotojo pirštais surinkimo srityje, pirštų atspaudų registracija sėkminga, kai klausausi muzikos.Pirštų atspaudai gali būti registruojamas nuolat, ir 100 vartotojų pirštų atspaudai gali būti įregistruotas.

Ištrinti vartotojo pirštų atspaudų: spustelėjus mygtuką administratoriaus pirštų atspaudų, jūs galite pamatyti mėlyna indikatoriaus lemputė greitai ir klausytis muzikos, judėti pirštu raudona indikatoriaus flash ir girdėti ilgas "DiDiDi", tada visi vartotojo pirštų atspaudai buvo ištrinti.

Modeselection, nustatyti perjungimo jungiklis:

1: ANT, 2:, output DC5V ir palaikykite 0,5 sekundės; stotelė už 5 sekundes, tada išėjimo neigiamos įtampos ir palaikykite 0,5 sekundės.

1: ĮJUNGTAS 2: IŠJUNGTAS, output DC5V ir palaikykite 5 sekundes

1: OFF, 2: output DC5V ir palaikykite 1 sekundę

1: OFF, 2: OFF išlaiko išvedė DC5V, kol pirštu yra pašalintas

Atidaryti (P3):

1: ANT, 2:, output DC5V ir palaikykite 0,5 sekundės; stotelė už 5 sekundes, tada išėjimo neigiamos įtampos ir palaikykite 0,5 sekundės.

1: ĮJUNGTAS 2: IŠJUNGTAS, output DC5V ir palaikykite 5 sekundes

1: OFF, 2: output DC5V ir palaikykite 1 sekundę

1: OFF, 2: OFF nėra išėjimo

spalva: sidabrinė + juoda

Medžiaga: aliuminio + PCB

dydis: 46 * 25,5 mm

Pakuotės Turinys:

1 * K200 pirštų Atspaudų kontrolės valdybos 1 * R503 pirštų Atspaudų modulis

pastaba:

1. Kai įtampa yra mažesnė nei DC4.7V, raudona lemputė, nurodanti, žemos įtampos įspėjimas.

2. "D" režimu, kai jums reikia užsiregistruoti vartotojo pirštų atspaudus, po sėkmingai paspaudus administratorius pirštų atspaudų, pakelkite pirštą, tada paspauskite paties administratoriaus piršto vėl, kol jūs išgirsite muziką ir greitai mirksi mėlyna lemputė.Registruotas vartotojas pirštų atspaudų.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Jums taip pat patiktų