Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Spalva Medienos Granulių Girliandą Su Kutai Kaimiškas Troba Pakopų Dėklas Švenčių Dekoravimas Gamtos Šalis Kalėdos Namų Dekoro

Spalva Medienos Granulių Girliandą Su Kutai Kaimiškas Troba Pakopų Dėklas Švenčių Dekoravimas Gamtos Šalis Kalėdos Namų Dekoro

Namų Dekoras

    €3.12 €3.67
    • (0)

SKU: w169664

Žymos: Kaimo turizmas, sodybos, namų dekoro shabby szyk, kaimiškas wed, Kaimiškas, l pompom garliava, šalies vestuvių dekoras, dekoro troba, katė medienos garliava, troba ženklas, mažas rustykalnym dekoro troba.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Aprašymas:

Medžiaga:Mediena Dydis:92CM Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Kiekis:1 x Medienos granulių string

Savybės:

1、Ši girlianda bus pridėti puikus prisiliesti prie savo Sodybos, dekoro!Į džiuto ir buffalo pledas kutai padidinti kaimiškas ir prabangus jaustis.Jų klasikinis daro juos puikus papildymas prie beveik bet dekoro sezoną ir stilius. 2.Šis kaimiškas troba įkvėpė karoliukų girlianda yra pagaminti iš natūralaus medžio, karoliukai ir premium džiuto.Granulių priemonė 16mm, kad jie yra dideli ir have a nice pakelti į juos.Visi didieji gamtos elementai, galite pridėti tekstūrą ir saldumo, bet troba įkvėpė kambario ar namuose. 3、Ši troba įkvėpė Kalėdų mediniai zawalcowany girliandą priemonių 36.22"" ilgis-nuo kutas pabaigos kutas pabaigos.Jie puikiai pridėti, kad Kalėdų vaišės, bet pakopa dėklas, pakavimo žvakės, vazos, mantels, knygų ir Kalėdų eglutės! 4、Tik kaip ir visi mūsų girliandas, medienos, granulės yra rankomis dažyti, kutai yra meistriškai ranka ir suverti kartu sukurti nuostabią girliandą.Kiekviena girlianda yra meile meistriškai tikisi, kad jums bus meilė puošia ir accenting jūsų namuose per Kalėdas šventė su jais, kiek mes galime padaryti.

Pakuotė:

1 x Medienos granulių string

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Jums taip pat patiktų