Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

EVA Insulino Pen Aušinimo Saugojimo Raštas Maišelį Medicinos Aušintuvas Kelionės Kišenėje Paketai Maišelis su Narkotikais Šaldiklio Langelį Diabetu Žmonių

EVA Insulino Pen Aušinimo Saugojimo Raštas Maišelį Medicinos Aušintuvas Kelionės Kišenėje Paketai Maišelis su Narkotikais Šaldiklio Langelį Diabetu Žmonių

naujas

    €5.21 €7.79
    • (3)

SKU: w169299

Žymos: nešiojamų medicinos dėklas, insulino, ventiliatorius apskaičiuoti, alaus aušintuvo, alaus galima aušintuvo laikiklį, pečių maišą, alavo gerti aušintuvas, medicinos, sustorėti aušintuvas krepšys, cukriniu diabetu dieną.

Specifikacija:

  • Naudoti: Skardinės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: IZOLIUOTI
  • Prekės Pavadinimas: Clyine
  • Medžiaga: Oxford

Šešiasdešimt dviejų tūkstančių aštuoniasdešimt vieno

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Medžiaga:Oxford

Prekės NR.:461368 - 461369

Dydis:ilgis ir plotis dėžutėje yra apie 8.66*3.94*2.95 colių.Ilgis ir plotis maišelis yra apie 11.81*7.09 colių.Klaida yra apie 0.39 cm.

Keitimas:1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Šiltas Patarimas :primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1cm skiriasi,jūsų geranorišką supratimą, bus labai vertinama.

Kiekvieną pirkėjai: * Mieli draugai, bendravimas yra labai labai labai svarbu.Kviečiame susisiekti su mumis. * Dydis : Prašome palikti pranešimą savo ūgį,svorį,krūtinės,ir pagal biustas,juosmens ir klubų po jūsų užsakymą, mes stengiamės patarti jums geriau dydžio. * Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra svarbus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Jokių problemų bus išspręsta, ir jums.Ačiū iš anksto. 1. www.driftdevil.lt palaiko Visa, Paypal , Boleto, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelė,Webmoney,QIWI ir Perdavimo per bankus.

2.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinta.

2.Laivybos išlaidos neapima importo mokesčius, pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Jei esate skubiai reikia daiktų, prašome pasirinkti, greitas pristatymas, tokių kaip DHL, EMS E-EMS, TNT, ir kt. 1. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti arba dydį, nėra tinkami, prašome susisiekti su mumis greitai, ir mes galime pasikeisti, kad jūs, tačiau pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai. 2. Jei gaunate ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai kokybės klausimą, ir tada mes atsiųsime jums dar vieną nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.

Lena Missia

    5
2020-10-02

VERY GOOD

Kwonkt04

    5
2020-09-08

Comprueben bien las medidas porque es más grande de la apariencia de las fotografías.

Graywolf1951

    5
2020-10-02

Very conrent with the purchase

Jums taip pat patiktų