Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Pet Vonios Šepetys Šukos Daugiafunkcį Šuo Masažas Brusher Dušo Patogus Šunys Valymo Viliojimo Priemonė Skirta Šunų, Kačių, Naminių Reikmenys

Pet Vonios Šepetys Šukos Daugiafunkcį Šuo Masažas Brusher Dušo Patogus Šunys Valymo Viliojimo Priemonė Skirta Šunų, Kačių, Naminių Reikmenys

naujas

    €3.94 €5.47
    • (1)

SKU: w168744

Žymos: klaviatūra macbook uk, klaviatūra mazda bt50, klaviatūra ipad juoda, flamingo pink lova, flamingo led 10 m, keyless fob cruze, prietaisai, "coca cola", klaviatūra jungiklis raudona, flamingo vaikas kojinių.

Specifikacija:

  • Tipas: Šunys
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Pet Vonia, Masažas Šepečiu

Produkto Aprašymas:

❤2 in 1 pet vonios šepetys Su minkšto silikono šerių šepečiu, saugus, švelnus, netoksiškas, ir leidžia jūsų augintinė džiaugtis ir jaustis patogiai, per maudymosi metu.

❤Teptuku galima masažas augintinio odos ir skatinti kraujo apyvartą ir išimti palaidų plaukų, kad jūsų augintiniai gražesnė.

❤Puikus dizainas: Supilkite šuo dušo želė iš viršaus į indą ir praskieskite vandeniu.Ji gali sutaupyti dušo želė, lengvai sukurti daugiau putų ir lengviau nuvalyti.

❤Ergonomiškos formos prisideda prie komforto ir patogumo naudoti,kuri apsaugo nuo deformacijos dėl riešų ir rankų.Ši konstrukcija leidžia komfortą ir kontroliuoti augintinių.Tai patogu laikyti, nes draugiškas dizainas ir jis yra nešiojamas.

Produkto Specifikacija:

Tipas:Šunelis Vonios Šepetys

Pareigos:Maudymosi,Masažo

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Tikslinė Auditorija:Augintiniai

Dydis:11.5x7.5x6cm/4.53x2.95x2.36"

Paketų Sąrašo:1xPet Šuo Vonios Šepetys

☆Pastaba:

1.Visi produktai bus tikrinami dėl kokybės prieš vežimą.

2.Produktas yra matuojamas ranka ir gali būti normalus klaida.

3.Dėl skirtingų ekrano konfigūracijos,suprasti atskirų spalvų yra įvairių problemų,šviesos ir fotografavimo kampas bus sukelti tam tikros spalvos nuokrypis.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Jums taip pat patiktų