Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

B-SIELA Lauko Sporto Vandeniui Dviračių Kamieno Maišelį Raukčio Balno Pagalvių Bagažo Krepšys su viesų Dviračio Krepšys Bagažo Ra

B-SIELA Lauko Sporto Vandeniui Dviračių Kamieno Maišelį Raukčio Balno Pagalvių Bagažo Krepšys su viesų Dviračio Krepšys Bagažo Ra

Dviračių Priedai

    €11.32 €15.09
    • (1)

SKU: w16524

Žymos: maišo rėmo, b siela, krepšys bicycl, krepšys dviratį telefono, dviračių saddlebag, krepšys dviračio balno, krepšys mtb, dviračių dėklas, b siela dviračio krepšys, dviračio krepšys.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Dviračio Balno Krepšį
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Polyster
  • Sertifikavimo: Dviračio Balno Krepšį
  • Funkcija: Su Dangteliu

Didelė talpa: Aspektą, apie 28 * 16 * 11cm / 11.02 * 6.30 * 4.33 coliai, yra erdvus ir galima naudoti viską, ką reikia, o žirgais.

Lengvas montavimas: Su kabliukais, krepšys gali pakabinti greitai ant dviračio bagažinės, Tinka daugeliui tipų dviračius.

Vandeniui atsparus ir Patvarus: Su aukštos kokybės vandeniui poliesterio kišenėje nulio ir dėvėti, atsparus vandeniui.Su juo, jis gali įsitikinkite, kad išvengti savo turto drėgmės.

Saugai: su galinių sėdynių šviesos, jums užtikrinti saugumą važiuojant naktį.Tinka kelių, dviračių ir kalnų dviračiu ir pan.

Daugiafunkcinis: Galima vežti bagažą, lauko produktus, tokius kaip vandens butelius, žemėlapiai, maisto, dviračių siurblys, dviračio remonto komplektas ir kt.

Pavadinimas: Elektrinis Dviratis Dviračio Galinės Sėdynės Bagažo Skyriaus Maišelį Atgal Šviesos Padas Vežėjas

Spalva: Juoda

Medžiaga: poliesteris

Atgal šviesos baterija: CR2032, 2 VNT.

Tinka žirgais

Savybės: vandeniui dviračių atveju maišelis turi nedidelių gabaritų, didelio pajėgumo ir galinės sėdynės, apšvietimas, su kuria jūs galite vairuoti saugiau.

Pakuotės turinys: 1 x Dviračio galinės sėdynės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kommunizd

    5
2020-10-22

The goods came very quickly intact, first upset that the signal light does not work then sorted out, the film on the battery is good, thanks to the seller on The picture bag looks solid days, whether it has 8 liters in it, but it suits me.

Jums taip pat patiktų