Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Metalo Pjovimo Miršta 0-9 Gimtadienio Žvakės Numeriai Miršta Trafaretas užrašų knygelė "PASIDARYK pats" Knyga Korteles Įspaudas Rankų darbo Dovana Gimtadienio

Metalo Pjovimo Miršta 0-9 Gimtadienio Žvakės Numeriai Miršta Trafaretas užrašų knygelė "PASIDARYK pats" Knyga Korteles Įspaudas Rankų darbo Dovana Gimtadienio

naujas

    €11.91 €17.27
    • (1)

SKU: w164999

Žymos: supjaustyti mirti, gimimo diena mirti, mirti, h miršta, su gimtadieniu štampai, metalo mirti pjovimo, šalies gėlių miršta, numeris šabloną, gimtadienis candl, su gimtadieniu išgraviruotas miršta, supjaustyti mirti metalo.

Specifikacija:

  • spalva: sidabriškai
  • Usage1: Padaryti atvirukai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Širdį
  • Prekės Pavadinimas: lxxwtz
  • tekstūros medžiagos: Anglies Plieno
  • Type2: 0-9 miršta
  • Type3: Gimtadienį miršta
  • Modelio Numeris: su gimtadieniu miršta
  • Usage2: "PASIDARYK pats" Srapbooking Pjovimo Įrankiai
  • Svoris: 26g

Spalva:sidabrinė

Pavadinimas: Metalo Pjovimo Miršta 0-9 Gimtadienio Žvakės Numeriai Miršta Trafaretas užrašų knygelė "PASIDARYK pats" Knyga Korteles Įspaudas Rankų darbo Dovana Gimtadienio

Medžiaga: 0.8 Storio Anglies plieno

Būklė:100% Brand New & Mielas

( 1cm=10mm=0.39 colių )

Specialus priminimas:

SKELBIMAS :

1.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

2.Sumažinti popieriaus,plonas audinys,minkštas plastiko ir daug daugiau

3.Tinkamas m. turi didelių markių mirti pjovimo mašinos

4.Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

5.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Kiekis: 1 VNT/SET Pjovimo Mirti

PHOTOES

Mokėjimo

1. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2. Prašome palikite pastabą mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3. Telefono numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

2.EMS,DHL, TNT, "Fedex", , Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-90business dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

3.Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laikas

4.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Paslaugos

1. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija .

2.Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei esate satisified su mūsų produktų ir paslaugų,mes vertiname jį(Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių,Ryšių 5 žvaigždžių,Laivybos laikas 5 žvaigždučių).

3.Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą . 4.Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausią prekių ir paslaugų, kad jums malonu apsipirkti nuotaikos čia.Ačiū!.

Jums taip pat patiktų