Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

10vnt Kaspinai Juostelės Hairband Moterų, Kurioms Plaukų Aksesuarai Spalvotų Headpieces Satino Poliesterio Papuošalai "PASIDARYK pats" Boho galvos Apdangalai

10vnt Kaspinai Juostelės Hairband Moterų, Kurioms Plaukų Aksesuarai Spalvotų Headpieces Satino Poliesterio Papuošalai "PASIDARYK pats" Boho galvos Apdangalai

naujas

    €2.75 €4.59
    • (3)

SKU: w16335

Žymos: pilkos kalnų krištolas lankelis, boho papuošalai, mada moterims, hairband saulėgrąžų, plaukų juosta, crystal plaukų papuošalai, aukso kietas, juoda plaukų juostelės, boho, ekrano užsklandą moterims.

Specifikacija:

  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kaspinai: Kuriems Suaugusiems, Vaikams, Kaspinai
  • Specialios Paskirties: Šalis/Festivalis/Cosplay
  • Stilius: Saldus/Naujiena/Aktyvus/Madinga
  • Lytis: Princesė/Merginos/Moterys/Womens/Panele/Moteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Galvos apdangalai
  • Modelio Numeris: Plaukų Aksesuarai
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Naudojimas: "PASIDARYK pats" Plaukų Aksesuarų, Drabužių Priedai
  • Tipas: Satino Lankelis
  • Prekės Pavadinimas: Candygirl
  • Medžiaga: Poliesteris

1cm Kaspinai Juostelės Hairband Moterų, Kurioms Plaukų Aksesuarai Spalvotų Headpieces Satino Poliesterio Papuošalai "PASIDARYK pats" boho galvos Apdangalai

Prašome atkreipti dėmesį :

Daugiau suma jūsų užsakymą, didesnę nuolaidą gausite.

Pastaba:

Tos nuotraukos yra tik nuoroda tik, prašome patikrinti aukščiau išsamios matavimo pasirinkite tinkamą dydį ir leisti 1-2mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Apie Mus

1. Mūsų kompanija yra profesionalus gamintojas papuošalai, aksesuarai.

2. Konkurencingos Kainos ir Puikios Kokybės

Mokėjimo

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Alipay, www.driftdevil.lt sąlyginio Deponavimo per visa, Master Card, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Įsipareigojimo

Mes turime Kokybės kontrolės grupės įsitikinkite, kad visi daiktai yra geros būklės, prieš išvežant.

Jeigu kokybės problema kyla, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo gaminys, mes stengiamės ją išspręsti už jus!

AUKŠTOS KOKYBĖS PRODUKTAI, ŽEMOS KAINOS UŽ JUS!AČIŪ!

Pastaba:

Prašome atidžiai pažvelgti čia: Pasak rusijos vietos Pašto pranešimą, visas paketas RU reikia teikti gavėjo vardas, pavardė(Gavėjas privalo užpildyti vardas, pavardė).Priešingu atveju, jis bus grąžintas!

Apie Laivybos

Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.Jei praėjus 60 dienų (Pietų Amerika 90-120 dienų)jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.

Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą, Mes linkime jums laimingas pirkinių!

Apie Grįžimą Keistis

Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, jei dėl kokių nors priežasčių jums nėra įvykdytos, jūs galite grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo.Prieš paštu mums atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Pekela Ustinv1984og

    5
2020-09-23

Very nice headbands quickly shipping and delivery, thank you seller

Bohiphop100

    5
2021-01-22

Beautiful rims, as stated, 10 pieces! Made well, qualitatively, my daughter really liked. For a gift by March 8 is excellent!

Korol0020y

    5
2021-01-21

Cute, romantic, quality, correspond, the rims are good

Jums taip pat patiktų