Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2vnt vyriški Boxer Kelnes Asmeninį Spausdinti Medvilnės Sportinės Kelnės Japonijos Ir korėjos Versija Cute Kačių Mados Jaunimo Kelnės

2vnt vyriški Boxer Kelnes Asmeninį Spausdinti Medvilnės Sportinės Kelnės Japonijos Ir korėjos Versija Cute Kačių Mados Jaunimo Kelnės

naujas

    €7.10 €11.84
    • (0)

SKU: w160794

Žymos: dėklas spandex boksininkas, vyras boksininkas kelnės, boksininkas modalinis, japonijos apatiniai vyrams, japonijos mielas pieštukai, boksininkas vyrų apatiniai, boksininkas vyras, kačių žaislas, katė žaislas, japonijos vyrų apatiniai.

Specifikacija:

  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Spandex
  • Prekės Pavadinimas: chuanlkesc
  • Apatinės Kelnės & Boksininkai: Kelnaites
  • Lytis: VYRAI
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Modelio Numeris: ZQL042

Platus diržas dizainas daugiau komforto

Saugos ir antibakterinių dvigubo sluoksnio audinio, sveikas ir patogus

95% šukuotos medvilnės

Mados tendencija asmeninį spausdinti

U-formos trimatis dizainas Omfortable ir nepriverstinis

Prašome pasirinkti dydį, kad jums tinka.

Pastabos

1. Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl rankinis matavimas. 2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Ačiū už jūsų supratimą.

Grįžti & Keistis

1.Prieš užsakymas yra tvarkomi, jūs galite atšaukti jį bet kuriuo metu.Kai produktas yra išvežti, panaikinimo ar keitimo tvarką nėra priimta.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome rūšies pasirinkti priežastis, dėl pirkėjo ar kitos priežasties. 2.Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, mes pažadame, kad jūs galite grįžti prieš tai, kad užbaigimas (paspaudus mygtuką "patvirtinti, kad gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpį) ir atgauti visą sumą.Jums gali mokėti už grąžinimo, laivybos mokestis.Arba galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Garantija

Mūsų produkcijos kokybė yra puiki.Mes pasirinkti skirtingų paketų, pagal produktus, įsitikinkite, kad jie yra visiškai apsaugoti pristatymo.Tačiau, jei produktas yra, deja, nekokybiška, kai jūs gaunate, nedelsdami susisiekite su mumis.Parodykite mums, nuotrauką arba vaizdo įrašą, mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, todėl, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemas vienu metu.

Jums taip pat patiktų