Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Savaiminio Valymo Lietusmētelis Teptuku Šunų, Kačių, naminių Gyvūnėlių priežiūros Priemonė Pašalina Pavilne Praliejimo, Kilimėliai ir Susivėlęs Plaukų Pleiskanos

Savaiminio Valymo Lietusmētelis Teptuku Šunų, Kačių, naminių Gyvūnėlių priežiūros Priemonė Pašalina Pavilne Praliejimo, Kilimėliai ir Susivėlęs Plaukų Pleiskanos

naujas

    €4.00 €5.20
    • (1)

SKU: w160542

Žymos: kampinis kačių czesanie šepetys, šukos šuo, cosplay kamen rider, pet brush pirštinės priežiūra, didelių šunų lietusmētelis šepetys, teptuku lietusmētelis, stomatologas įrankiai, pet, viliojimo priemonė šunims, anglijos karalienė, naminių gyvūnėlių plaukų šepečiai.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: Leiskite Augintinio
  • Tipas: Šunys
  • Medžiaga: Guma ir Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Šukos

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

TEPTUKU GALVOS DYDIS:3 coliai (77 mm) pločio - MAŽŲ ir VIDUTINIŲ naminių gyvūnėlių veislių - PUIKIAI tinka tiek savo ilgas plaukas ar trumpaplaukio katės/šunys/šuniukai

PUIKUS ŠEPETĖLIS, KAD GAUTI VISŲ NEMALONIŲ KILIMĖLIAI IŠ SAVO AUGINTINIO KAILIS – TIMINGILA kambariniais Gyvūnėliais Teptuku švelniai pašalina Palaidų Plaukų, ir pašalina Painiojimąsi, Mazgų, Pleiskanos ir įstrigusius Nešvarumus.PUIKIAI ŠUNIMS IR KATĖMS, KURIŲ VISŲ DYDŽIŲ IR PLAUKŲ TIPAMS!

PET LIETUSMĒTELIS ŠEPETYS DARO MASAŽAS JŪSŲ AUGINTINĖ yra geras užkirsti kelią odos ligos ir padidinti kraujo apytaką.Masažuojant dalelių nebus subraižyti savo augintinio,ir palieka savo augintinio kailis minkštas ir blizgus.

TRUNKA TIK APIE 5 SEKUNDES VALYTI dėl lietusmētelis šepečiai PROTINGAS SAVARANKIŠKAI VALYMO funkcija.Tiesiog paspauskite mygtuką, nuvalykite, ir šepetys bus kaip gera, kaip naujas.

PATOGUS, TVIRTAS IR PATVARUS - Mūsų Lietusmētelis Šepetys yra specialiai suprojektuoti su KOMFORTU-RANKENA ir " ANTI-SLIP RANKENA, kuris apsaugo ranką ir riešą padermės nesvarbu, kaip ilgai jūs valyti savo augintinio !

Techniniai duomenys:

Spalva:Rožinė+Balta,Žalia+Juoda,Pilka

Medžiaga:Gumos ir Nerūdijančio plieno

Dydis:19.3x7.7cm/7.5x3in

Pakuotė:

1x kambariniais Gyvūnėliais Brushe

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

Jums taip pat patiktų