Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujas Ikimokyklinio Mediniai Montessori Žaislai Vaikams Kaupimas Blokai Balansavimo Žaislas Jutimo Mokymosi, Mokomieji Žaidimai, Vaiko Žaislas

Naujas Ikimokyklinio Mediniai Montessori Žaislai Vaikams Kaupimas Blokai Balansavimo Žaislas Jutimo Mokymosi, Mokomieji Žaidimai, Vaiko Žaislas

Žaislai Ir Pomėgiai

    €18.79 €26.85
    • (0)

SKU: w160515

Žymos: eva rankiniai, aikštėje mediniai kaupimas blokai, mediniai medžiai, žaislai, žaislas medinis, gf dovana, pliušas, amatų medienos, bamblys žaislas, vystymosi švietimo žaislai, vaikai balansavimo žaidimas.

Specifikacija:

  • Sertifikavimo: CE
  • Brūkšninis kodas: No
  • Amžius: 8~13 Metų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena
  • Įspėjimas: No
  • Temos: Sportas
  • Modelio Numeris: medinių blokas

Kulka Taškų:

1、Pritraukti Dėmesį: Balansas blokai pritraukti vaikų dėmesį, skatinti vaikų susidomėjimą, lavinti vaikų vaizduotę, naudokite rankas ir smegenis kurti laisvai ir mėgaukitės neribotam laikui įdomus.

2, Kietos Medžiagos: Pasirinkite kieto medinio medžiagos sukuria rūšies natūralių medžiagų, daug meistriškumo, rankomis poliruoto sklandžiai kraštai ir kampai projektą, kuriuo vaikai gali žaisti su lengvumu, pratimai rankų judesių koordinavimą ir pusiausvyrą.

3、Jaudinantis ir Įdomus Gameplay: Įrengtas su 38 blokai laisvai kurti įvairių formų, draugais ir draugais gali bendrauti vieni su kitais suderinti statybos konkursą, didesnis krovimas, pusiausvyrą, statyba blokai, likutis konkurencijos, likutis papuošalų kūrimo blokus, kai kryžius filialas yra kitoje filialas, a pusiausvyros taškas tampa didesnis ir didesnis.

4、Išskirtinį Apdaila: Prabangus ir įdomių dekoravimo, skirtingų stilių, ne tik žaislas, bet ir kambario, biuro, gyvenamasis kambarys, ir kitokio stiliaus apdaila.

5、Įkvepianti Talentingų: Balansas, statyba blokai, nemokamas dekoracijas, novatoriškas modeliavimo statybos, įvairių modeliavimo plėtros, vaizduotę ir įkvepia talentą, žaislas yra įrengtos, su instrukcijos, skirtos naudoti.

Savybės:

1. Subalansuotas papuošalai, statyba blokai, mažų cilindrinius blokus, kortelės taško dizainas, subalansuotas gameplay, įdomus įspūdį.

2. Sklandžiai kraštai ir kampai dizainas, apvalios ir ne, šerpetų, rūpinasi mažai rankas, ir vaikai, žaisdami su lengvumu.

3. Naujoviškas modeliavimo stato vykdyti vaikų pusiausvyrą, rankų judesių koordinavimą ir koncentracija.

4. Įrengta modelių kūrimo žinynas, sukurti modelį rankiniu būdu.

5. Spalvos dėžutėje yra dviejų sluoksnių puikūs spalvos dėžutė pakuotės formos geros sandėliavimo įprotis, lengva nešiotis ir žaisti lauke.

Pakavimo Sąrašas:

1*Nustatyti Statybinių Blokų

Jums taip pat patiktų