Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Tiekimo Bičių Lesyklos Vandens ir Cukraus Sirupo Įėjimo arba iš Viršaus Dozatorius - Bitininkų Įrankiai, Plastiko Bitininkystės Įranga

Tiekimo Bičių Lesyklos Vandens ir Cukraus Sirupo Įėjimo arba iš Viršaus Dozatorius - Bitininkų Įrankiai, Plastiko Bitininkystės Įranga

naujas

    €10.17 €12.71
    • (0)

SKU: w159870

Žymos: bičių finansuojančiojo, miltinio cukraus dozatorius, reguliuojamas cukraus dozatorius, tiektuvą, skirtą bičių, monin sirupo, bičių girtuoklis, beekeep, medaus sirupas, butelio sirupo, didelis cukraus dozatorius.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Bitininkystės Įrankių
  • Medžiaga: Metalo

BIČIŲ maitinimo PAGAMINTI LENGVA - Tiesiog pasukti mūsų bičių įėjimo finansuojančiojo ant mason jar ir palikti jį aukštyn kojom.Bako ' s vakuumo slėgis automatiškai užkerta kelią greitai varva ir leidžia nuolat maitinti.

PARENGTI PLANĄ! - Šis avilys tiektuvas leidžia lengvai stebėti savo bites, ir parengti tinkamus maitinimosi planus.Jums stebėti maisto kiekį į kairę ir papildyti jį be atidarius avilį.PAGAMINTAS PASKUTINIS

SUKURTA JŪSŲ PATOGUMUI - dangteliai gali būti lengvai pašalinta iš jų bazė, leidžianti lengvai valyti.Jie perdirbamas ir gali būti keičiami su bet standartinis konservų stiklainio dangtelis.

AUKŠTOS KOKYBĖS anti-rust, tvirtas ir patvarus naudoti.

ŽANRAS: Keturių prieigos funkcijos, visiškai atviras, karalienė atskirtimi, uždara, su ventiliacija ir visiškai uždarytos.

Naudojimas:Ji yra naudojami siekiant kontroliuoti prieigą prie įėjimo avilių.

UNIKALUS DIZAINAS:Su ventiliacijos anga dizainas, taip pat galite palikti avilį vėdinamos oro srautu.

PRIVALUMAS:Ji yra naudojami siekiant kontroliuoti prieigą prie įėjimo dilgėlinė, anti-rust, tvirtas ir patvarus naudoti.

spalva:Sidabrinė

Medžiaga:metalas

Pakuotės Turinys:

1*nustatyti, Bitininkystės Įrankių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Jums taip pat patiktų