Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Tekinimo Namų Micro Staklės, Granulių Mašina, Poliravimo ir Poliravimo Granulių Kamuolys Mini Multi-funkcija Priemonė, Medienos apdirbimo Plaukti Lova

Tekinimo Namų Micro Staklės, Granulių Mašina, Poliravimo ir Poliravimo Granulių Kamuolys Mini Multi-funkcija Priemonė, Medienos apdirbimo Plaukti Lova

Mašina, Įrankiai Ir Priedai

    €108.19 €115.10
    • (0)

SKU: w159617

Žymos: plaukti bakstelėkite, mini metalo tekinimo atsarginės dalys, labai mažos metalo tekinimo stakles, wm210, cnc metalo įranga, mini metalo tekinimo mashine, "pasidaryk pats" medienos apdirbimo mašinos, grizzly micro staklės, mini tekinimo įrankiai, metalai, cnc.

Specifikacija:

  • Sertifikavimo: AAA
  • Modelio Numeris: Micromachine
  • CNC arba Ne: Normalus
  • sąlyga: Naujas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Horizontalus

Tipas : Horizontali

Modelio Numeris : Micromachine

CNC arba Ne : Normalus

Būklė : Naujas

Aukštos versiją galite pridėti iš viso 8 cm storio, 20 cm ilgio medienos.

Šiuo metu tik 1:1 variklis yra tiesiogiai susiję, greitis yra 800-2000 aps / min, tolygus greičio reguliavimas,

Jokių diržų mažinimo tipo, diržo 2:1 lėtėjimas yra sandelyje

Variklis yra pats variklis.Pagal nutylėjimą yra diržas lėtėjimas 2 tipas:1 lėtėjimas.Greitis svyruoja apie 1000-2600 aps. / min.Be to, sukabinimo gali būti pritaikyti tiesiogiai, ir greitis yra apie 2000-5000 aps. / min.Reikia didelio greičio palikti pranešimą.Prašome suprasti, dviejų perdavimo metodai.

Pagal numatytuosius nustatymus, 8 cm storio ir 20 cm ilgio malkas galima perdirbti.Priimti pasirinktinis dydis, išplėsti, prailginti, plius viela vertus rato, paramos pertvarką plaukti lova, verpstės ir uodegos viršų gali būti pritaikytas tuščiavidurio veleno.

Centro aukštis 4.5 cm ir gali būti perdirbti iki 20 cm ilgio ir 8 cm skersmens.Dviejų ašių vadovas geležinkelių naudoja 16mm sunku veleno.Vidinės skylės slankiklį yra tiksliai apdirbtais ir aukso ir vario rankovės yra įrengtas viduje.Tiek pagrindinis velenas ir uodega-gręžimo griebtuvas yra B12 modelis su didžiausia apkabos 10 mm.

Visi trys paketai funkcija galia-greičio integruotu valdikliu ir du slyvų žiedais.Reguliatorius palaiko greičio reguliavimą, ir greičio reguliavimo diapazonas yra maždaug 1000-2600 aps / min, kurios palaiko pirmyn ir atgal sukimas.Duomenų valdytojas turi 2 built-in saugikliai, vienas įėjimas 220V, ir vieno išvesties 100-280V DC.Keisdami saugiklį, prašome atjunkite valdymo dėžutės po maitinimo išjungimo.

Šis modelis gali būti įdiegtas su pjauti 75-80mm skersmens.Ir šlifavimo ratas yra mūsų parduotuvėje ir pjaustymo lentelė yra kuriama. . .

Variklio galia yra paprastas ir standartinis yra apie 180 w, aukšto su 350 vatų variklis.Veleno naudoja integruotą diržo mažinimo tipo veleno.Dizainas yra sumanus ir kompaktiškas.

Abi 180 w ir 350 w užsakymą varikliai.Rotoriaus ir magnetinio plieno visi sustiprinti.Daugiau nei to paties tipo motorinių panaudotų medžiagų Taobao.

Tai yra palankesni nei 775 variklis.Į 775 variklis turi mažą galvą, greitis didelis, bet mažas sukimo momentas.

Mūsų du varikliai, sukimosi momentas yra 10 kartų (180 w), o 25 kartus (350 w), kad 775 variklis.Triukšmas yra 1/8 mažesnis nei 775 variklis.Ši parduotuvė yra skaitmeninis displėjus, veržliarakčius, galios matuoklis, krovinio metrų.Įvairių tipų multi-kanalų temperatūros daviklių.

=========================================================== ===========

Paprasta versija nėra T-formos įrankių laikiklis, nėra varžtas ranka vairo, ir variklis 180 w.Standartinis su T-barcher ir prisukite rankenėlę, 180 vatų variklis.Aukštos pakrovimo apima ne tik T-įrankio laikiklio ir įsukite vertus rato, bet variklis padidėjo iki 350 vatų.

Apačioje plokštė yra pagaminti iš 3090 aliuminio lydinio, ir apačioje įrengta 4 smūgį sugeriančių guminių kojelių.Ilgis neturi būti motorinių 50 cm, įskaitant variklinių išsikišusi dalis asamblėjos 68 cm.

Bendras aukštis yra 14.5 cm.

Aukštos rungtynės

Aukštas su atnaujintais didelis variklis, įskaitant dvigubo geležinkelių tekinimo, gręžimo griebtuvas diržo lėtėjimas integruotas veleno, T-įrankio laikiklis, sraigtiniai ranka skriejikas ir pan., naudojant 350 w pilnas elektros variklis.Visiškai likviduojama su gryno vario viela, pratęstas rotoriaus, keturių magnetai, šis variklis visa galia, palyginti su kitų virtualių variklis.Tik svorio variklis 1,5 kg.

=========================================================== ==========

Integruotas maitinimo šaltinis greičio reguliatorius, mūsų standartinis 180 vatų variklis ir 350 vatų variklis yra varomas aukštos įtampos nuolatinės SROVĖS maitinimo įtampa 100-280V DC, naudoti šį valdiklį paramos greičio reguliavimas, ir pirmyn ir atgal.Duomenų valdytojas yra integruota dvipusio saugiklis, kuris saugo valdytojas nuo sugadinimo.

Jums taip pat patiktų