Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Kambario temperatūros ir drėgmės jutiklis drėgmės ir temperatūros siųstuvas RS485 išėjimo vandeniui rainproof lauko

Kambario temperatūros ir drėgmės jutiklis drėgmės ir temperatūros siųstuvas RS485 išėjimo vandeniui rainproof lauko

Aktyvios Sudedamosios Dalys

    €15.29 €16.44
    • (1)

SKU: w158897

Žymos: jutiklis pt100 temperatūros rs485, temperatūros ir drėgmės jutiklis rs485 r414a01, jutiklis temperatūros, drėgmės, slėgio, rs485, sht15 drėgmės jutiklis modbus rs485, temp daviklis rs485, modbus drėgmės jutiklis rs485, šviesos jutiklis rs485, valdytojas rs485 temperatūros jutiklis, aplinkos oro temperatūros jutiklio rs485, termometras, drėgmės rs485.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Mišinio
  • Tipas: Drėgmės Jutiklis
  • Prekės Pavadinimas: XIN NUO QI
  • Galia: Perjungimo Rele

Šis produktas yra aukšto lygio apsauga korpuso sienos, apsaugos laipsnis IP65, lietaus ir sniego, ir geras oro pralaidumas.Grandinės naudoja jav importas pramonės mikroprocesorių lustų, importuotų didelio tikslumo temperatūros jutiklis, užtikrinti puikią gaminių patikimumą, didelio tikslumo ir sąveikos.

Produkto priima dalelių aglomeratų zondo apvalkalas, zondas yra tiesiogiai susijęs su lukštais kūnas ir išvaizda yra graži ir turtinga.Išėjimo signalo tipas yra padalintas į RS485, standartinės Modbus protokolą, paramos du plėtros.

(1) aparatūros ryšys

Įranga per USB 485 prijungti kompiuterį (Pastaba: konfigūraciją, 485 magistralės tik 485 rinkiniai, 1 prietaisus)

(2) kompiuterio veikimą

(1) įdiekite USB 485 ratai

(2) open programinė įranga

Pasirinkite "derinimo programinė įranga", - " 485 Parametrų konfigūravimo programinė įranga ", findOpen.

(3) parametras konfigūracijos

Pasirinkite teisingą COM port " ("my computer - properties - Device Manager - port", kurios peržiūrėti COM port), toliau pateikiamoje lentelėje nurodomi keli skirtingi 485 keitiklis vairuotojo vardą.

(2), atskiras įžeminimo įranga ir galios, spustelėkite ant programinės įrangos testavimo sparta mygtuką, programa bus išbandyti spartą ir adresas srovės prietaisą, numatytasis baud normą 4800bit/s.Numatytąjį adresą, kuris yra 0x01.

Trečia, pagal poreikį pakeisti skaitinis adresas arba spustelėkite nustatyti spartą.Tuo pačiu metu gali patikrinti, ar prietaiso funkcijas.

Ketvirta, jei bandymas bus sėkmingas, prašome dar kartą patikrinti, įranga, ryšio ir 485 tvarkyklės diegimo.

Centralizuoto stebėjimo duomenis, klientai gali atlikti šiuos veiksmus:

(1) Įrenginiai, per 485 Tiesiogiai įkelti mūsų stebėjimo programinė įranga .

(2) Mūsų įranga bus įkelti į duomenų koncentratorius (RJ45/WIFI/GPRS) , tinklo įkelti duomenis .

(3) Kliento du plėtros

Įranga per 485 linijų Tiesiogiai įkelti mūsų RS-RJ-K programinė įranga

Mūsų 485 Tipo siųstuvą per 485 Autobusu, susipažinti su mano skyriaus RS-RJ-K Temperatūrai ir drėgmei stebėjimo platformą, peoplesoft.Įgyvendinti centralizuotą stebėjimo temperatūros ir drėgmės įranga kabeliniu būdu .

RS-RJ-K Programinė įranga gali nustatyti parametrus vietoje, tiek nuotoliniu būdu per interneto puslapius.

Vietinių nuomone, eksporto istorinių duomenų, signalizacijos duomenų Word, Excel, PPT, PDF, vietos peržiūrėti, spausdinti istorija ir eksporto nuotrauką.

Nuotolinio peržiūra per web, eksporto istorinių duomenų, signalizacijos duomenimis, "Excel", Peržiūrėti, spausdinti istorija ir eksporto nuotrauką.

Per mūsų koncentratorius įkelti duomenų stebėjimo platforma

Mūsų 485 Tipo siųstuvą, gali būti artimiausio susipažinti su mano skyriaus RS-ETH-M ar RS-WIFI-M ar RS-GPRS-M Tipo duomenis per tinklo prievadą arba koncentratorius WIFI ar GPRS, ir t.t.Duomenys yra siunčiami į nuotolinio stebėjimo platformą, galima susipažinti koncentratorius 8 platforma 485 Tipo siųstuvą, 1 stebėjimo platforma gali gauti tūkstančius koncentratorius.

Klientų dviejų plėtros

Mano įmonė numatytuosius prietaiso adresas 1, sparta 4800, be lyginumo, 8 duomenų bitai, 1 stop bitas.Gali būti naudojamas kaip du plėtros modulio prieigos prie pagrindinio kompiuterio programinę įrangą, PLC " arba konfigūracijos ir kt., taip:

(1) PC programinės įrangos kūrimo du kartus

Pagal standartą, Modbus-RTU protokolu, naudojant 03 funkcijos kodas pasiteirauti apie įranga, instrukcija po gauti teisinį atsaką.Programinė įranga balsavimo intervalas, taip pat laukimo laikas rekomendacijas, yra nustatyti ne 200ms anksčiau, išsami ryšio protokolai ir pavyzdžiai pateikti, prašome kreiptis į instrukcijas atitinkamame skirsnyje, specifikacija.

(2) prieigą prie PLC " ar " Kunlun valstybės, galios kontrolė, Kingview konfigūracija, programinė įranga.

2.1 naujos įrangos pasirinkimas "PLC" - "Modicon" --- "ModbusRTU".

2.2 nustatant kintamųjų, kintamojo tipas pasirenka IO numerį ir duomenų tipo pasirenka TRUMPĄ (16 bitų pasirašė skaičius).

2.3 operacija registre, tipo pasirinkimo "HR ūkio registre (03 komandą)", į Kunlun Tongtai nustatyti į keturias regionines išėjimo registrų, skaityti ir rašyti atributas "skaityti" ir drėgmė užsiregistruoti kaip 40001 (force kontrolę, reikia nustatyti, kad 1 poslinkis) arba temperatūra 4000 8000 (force kontrolę, reikia nustatyti 2 įstrižai).

2.4 komunikacijos timeout ir įsigijimo dažnio rekomendacija yra nustatyti pirmiau 200ms.

2.5 po bendravimas yra sėkmingos, registro reikšmė, padalinta iš 10, norint gauti tikrą temperatūros ir drėgmės duomenų.

Jums taip pat patiktų