Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

19pc Stiklo Butelis Cutter Nerūdijančio Geležies Geriau Pjovimo Kontrolę, Sukurti Stiklo Skulptūrų Pjoviklis "PASIDARYK pats" Stiklo Pjovimo Staklių

19pc Stiklo Butelis Cutter Nerūdijančio Geležies Geriau Pjovimo Kontrolę, Sukurti Stiklo Skulptūrų Pjoviklis "PASIDARYK pats" Stiklo Pjovimo Staklių

Įrankiai

    €4.13 €5.57
    • (2)

SKU: w158172

Žymos: alcoholl stiklo butelis, co2 soda stream, vyras kurti, fraise helicoidale, cutter, pritaikyti sodastream, cut diamond stiklo, cutter malūnas, įrankis, staliaus darbai, amatų "pasidaryk pats".

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: meterk
  • Naudoti: Stiklo Pjaustymo
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Ilgis: 6.5cm to 16cm / 2.6~6.3in
  • Supjaustyti Storis: Pjovimo Skersmuo
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: Stiklinis Butelis Cutter
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Šis Butelis Cutter yra ideali priemonė lengvas, saugus, greitas, ir tikslus pjovimas iš stiklo buteliai.Mašina vienu metu gali sumažinti visų butelių, perdirbti ir padaryti meną.Ji yra stabilesnė ir lengviau naudoti nei plastikinių modelių.Jūs galite sumažinti buteliai puikiai 5 paprastus veiksmus.

Savybės:

Universalus Panaudojimas --- Tai stiklo butelis cutter yra specialiai sukurta, kad pjovimo įvairių formų Butelių, pavyzdžiui, kvadratinis, apvalus butelį, taip pat butelio kakliukas apvalus butelių.

Reguliuojami, Tinkami Daugumai Buteliai --- Kurių plotis reguliavimas iki 6cm ir ilgis 16mm.Jūs galite lengvai pjaustomos bet butelis jums patinka šis butelis cutter jei butelis yra įspaustas.

Visiškai Įrengtas, Lengva Operacija --- butelis gali būti lengvai nustatoma butelis cutter, bendradarbiauti wiht pridedami priedai pjovimo staklės gali padaryti butelį, stabilus ir tvirtas, todėl mes galime sumažinti butelis daugiau lengvai, nenaudojant pernelyg daug jėgos, jūs galite užbaigti savo meno kūrinius geriau.

"PASIDARYK pats" Kūrybiškumo & ECO-Friendly --- Su stiklo butelis cutter galite sukurti lengvai kūrybos papuošalų.Tai bus padidinti jūsų kūrybinio mąstymo ir meno prasme.O puošti savo unikalaus ir gražaus gyvenimo, tai taip pat prisideda prie aplinkos apsaugos, o ne išmesti buteliai tiesiogiai.

Klestinčio Gyvenimo --- yra įvairių "PASIDARYK pats" veiklos mūsų kasdieniame gyvenime, kaip padaryti aikštėje lempos su aikštė buteliai, sukurti žvakė, lempa ar vaza su apvalūs buteliai, arba pjovimo apačioje butelis su grioveliais įdėti į kiaušinių ar monetos.

Kaip naudoti:

1. Butelis paramos prietaisas, spausdinimo ir pasukti

2. Pasukti ir nubrėžti liniją.

3. Šilumos linijos virš verdančio vandens.

4. Maudymosi linija šaltas vanduo pakaitomis tris kartus.

5. Butelis bus byrėti į dvi dalis ir sklandžiai aštrių briaunų.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nerūdijantis Geležies

Pjovimo Ilgis: 6.5 cm iki 16cm / 2.6~6.3

Pjovimo Skersmuo: 1,2 cm~6cm / būti 0,47~2.4

Grąžto Skersmuo: ø6

Pakuotės Dydis:23*11*7cm / 9*4.3*2.8 į

Pakuotės Svoris: 520g / 18oz

Paketų Sąrašo:

1 * Stiklinis Butelis Cutter

1 * kiti priedai

Sergio Nusca

    5
2020-11-10

Delivery on time and in perfect condition

Weirui168

    5
2020-11-30

Everything perfect

Jums taip pat patiktų