Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vibram fivefinger 2018 Dizaino V-Aqua Guma su Penkiais Pirštais Vandens Atsparus Slydimui, Kvėpuojantis lengvas Batų Vyrai

Vibram fivefinger 2018 Dizaino V-Aqua Guma su Penkiais Pirštais Vandens Atsparus Slydimui, Kvėpuojantis lengvas Batų Vyrai

Sportbačiai

    €89.72 €105.56
    • (0)

SKU: w158138

Žymos: moterų bėgimas, air jordan 34, vandens sportas, somar bateliai vyrai, dunk sb, nike air force 1 moteris originalas, nike zoom vaporfly, vibram fivefingers de, balenciaga vyras, salomon batai ki.

Specifikacija:

  • Nuotolinio: Pirminės(<5km)
  • Taikoma Vieta: Lauko Vejos
  • Atletiškas Batų Tipas: Bėgimo Bateliai
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Batviršio Medžiaga: Akies (Oro mesh)
  • Lytis: VYRAI
  • Batų Plotis: Vidutinės(B,M)
  • Sporto Tipas: Lunlar
  • Išleidimo Data: Spring2018
  • Funkcija: Masažas
  • Padas Medžiaga: vibram
  • Modelio Numeris: 18M7301 18M7303
  • Technologijos: NEMOKAMAI LANKSTUS
  • Lygis Praktika: Naujokas
  • Prekės Pavadinimas: vibram
  • Vidpadžio Medžiaga: Latekso
  • Uždaryti Tipas: Nėriniai-Up
  • Viršutinė Aukštis: žemas

V-Aqua Pat minimalistinis padas kaip ir V-Alfa: 3mm Megagrip junginys.Lengvas, plonas ir lankstus įrankis, siūlanti esminius apsauga * .Suteikia natūralų pėdos judėjimą ir užtikrina apsaugą * vandens veikla, kai vyksta basomis yra ne pasirinkimas. 2 mm EVA vidpadis su 2mm perforacijos per kiekvieną vienintelis, leidžiantis vandens, jei norite pereiti prie batų ir sausas greitai.Aptemptas tinka ir greitai džiovinimo sintetinio tinklelio viršutinė, reguliuojamas du Velcro dirželiai.Savitas silikono spausdinti gleivinės, padidėja trintis tarp odos ir avalynės, leidžiantys saugiau tinka, kai vanduo paprastai skatinti slydimo.Šis stilius yra dalis mūsų max jaustis produkto filosofija. - NAUDOJIMO Rankena ir apsauga * ir aplink vandens judėjimo ant šlapių akmenų, į upių vagas, į kanojos, kajakai, ir SUP.Puikiai tinka plaukioti ir net triatlonas rasės perėjimus.Įpėdinis Signa.SVORIS W38= 3,95 uncijos / 112gr M43= 4,9 uncijos / 138gr PRIEŽIŪROS INSTRUKCIJA skalbimo Mašinų Šaltas / Oro Sausi

Koks Dydis Jums tinka:

Pėdos formos ir dydžiai labai skiriasi.FiveFingers suteikia keletą tinka padarinių, tačiau gali būti, kad tilptų kiekvieno pėdos tipas.Norint pasiekti geriausią montavimo rezultatus, ypač stiliaus jus domina, mes rekomenduojame jums sekti dydžio diagramos ir instrukcijoje žemiau:

ŽMOGAUS DYDŽIŲ LENTELĖ

VIBRAM FIVEFINGERS

DYDIS

40

41

42

43

44

45

46

47

Kulno

į

Kojų(cm)

25

25.5

26

26.5

27.5

28

28.5

29

VFF DYDIS

40

41

42

43

44

45

46

47

Jei jūsų pėdos ilgis kinta daugiau nei 0,4 CM.sunku bus gauti tiksliai tinka tiek kojų.

Jei jūsų antroji tne yra daugiau kaip 0,4 CM.ilgiau, nei savo didįjį pirštą, ji gali būti sunku gauti tiksliai tinka.

Kaip turėtų mano Fivefingers® tinka?Jūs norite, kad jūsų kojų pirštų ir kulno tilptų į kiekvieną kišenę patogiai ir snuggly, su savo didžiuoju pirštu, ganymo pabaigoje kojų kišenėje.Nenorite standarto ?colių "kraipyti" kambarys kaip norim, tradicinėse avalynė.Nors tai yra puikiai baudą už jūsų pirštai ganosi pabaigos kojų kišenės, įsitikinkite, kad kiekvienas pirštas gali pratęsti iki galo.Jei jūsų pirštai yra scrunched ar riesta, nes trūksta erdvės, jums reikia eiti dydžio.Pakaitomis, jei jūs krutėti jūsų pirštai ir jie išslysti iš kojų kišenės, jums reikia eiti dydžio.Galiausiai, jūs turėtumėte rasti porą, kad esate patenkintas ir kad leidžia jums vykdyti veiklos laisvai ir natūraliai—taip, jei esate dėvėti ne batai, ne visi!Aš esu vyras,—aš galiu dėvėti moteriški dydžiai? (Arba, aš esu moteris—aš galiu dėvėti vyriški dydžiai?) Taip, mes padarėme šią rekomendaciją, daug kartų su dideliu pasisekimu.Geriausiai tinka jūsų individualius poreikius yra nustatomas pagal jūsų pėdos matavimas cm.Vienintelis skirtumas tarp vyrų ir moterų Vibram® Fivefingers® yra, kad vyras "trunka" (batų formas), yra šiek tiek platesnis ir ilgesnis, nei moterų modeliai.Jei jūsų koja yra mažesnis nei mažiausias vyrų dydis, tikrai pabandykite ant moterų dydžio remiantis jūsų matavimo cm—jūs galite turėti daug geriau sekasi!Pakaitomis, jei esate moteris ir jūsų pėda yra didesnė negu didžiausia moterų dydį, mes rekomenduojame jums išbandyti vieną iš mūsų vyriški modeliai.Iš kokių medžiagų yra Vibram® Fivefingers®?Prašome kreiptis į "specifikacijas" skiltyje avalynė produkto puslapyje jūsų pasirinkimas medžiagų aprašymas, naudojamų šio modelio konstrukcija.

Apie Atsiliepimą:

1. Visi produktai yra 100% originalus NAUJI ir patikrinti prieš vežimą.

2. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

3. Jei turite kokių nors problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.

4. Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dienas.Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą,prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Garantija:

1. Jei turite sugedusį elementą,kurį norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą.Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su savo originalioje pakuotėje ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

2. Kažkada oro paštu praleisti kai kuriuos pašto siuntų,mes kompensuosime išlaidas ir laivybos mokestis, kai jūs negalite gauti savo prekę.

3. Jei prekė yra su defektais, vieną mėnesį,mes peties VIENĄ pusę krovinių siunčia jums pakeitimo gavusi grįžta.Arba siūlome atgauti pinigus (nėra įtraukti krovinių) po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

4: Jei prekės yra su trūkumais po 3 mėnesių,vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes jį pataisyti jums

gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

5: Spalva gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.Pleaseunderstand ji

Apie Muitų Mokesčių Ir Pareigos:

1. Tvarka bus paskelbta, kaip nekilnojamojo declareation arba kliento poreikius.

2. Gal tvarka bus taikomi papildomi importo muitai ,mokesčiai arba kitos muitinės susijęs mokestis.

3. Importo muitus,mokesčius ar kitas muitinės mokestis bus renkamas laivybos kompanija

po pristatymo.

4. Pardavėjas nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės jūsų šalyje.

5. Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad

kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis

prašoma grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Jums taip pat patiktų