Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Skaitmeninis PH-Metras 0.00-14.0 Automatinis Kalibravimas TDS Testeris 1-9990PPM Titano Zondas Vandens Kokybės Bandymų Stebėti Akvariumas Baseinas

Skaitmeninis PH-Metras 0.00-14.0 Automatinis Kalibravimas TDS Testeris 1-9990PPM Titano Zondas Vandens Kokybės Bandymų Stebėti Akvariumas Baseinas

Matavimo Ir Analizės Prietaisai

    €11.29 €19.46
    • (1)

SKU: w157888

Žymos: šildytuvas titano, suspausti matuoklis, stalo titano, akvariumo žuvims gyventi, kalibruoti tds, ph, stovykla titano, holdpeak hp, testeris vandens, nemokamai tds matuoklis.

Specifikacija:

  • Ekrano Tipas: Skaitmeninis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Su Apšvietimu, Ar Ne: Taip
  • Prekės Pavadinimas: HoldPeak
  • Modelio Numeris: Vandens Kokybės Testu Skaitiklis

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

5 sekundžių norėdami gauti duomenų PH arba PPM,žinoti vandens kokybės tiksliai.Rašiklis metrų partneris taip pat gali būti naudojamas atskirai, kai jums reikia.

Skaitmeninis TDS matuoklis turi matavimo diapazonas 0-9990ppm ir +/-2% tikslumas,PH-metras turi matavimo diapazonas 0.00 - 14.00 PH,0.01 PH tikslumas ir 0,01 PH rezoliucija.

TDS pen metrų ir PH pen matuoklis abu turi funkcija Automatinis išjungimas norėdami taupyti baterijos gyvenimo.Į TDS matuoklis ir PH matuoklis abu yra lengva naudoti,reikia tik paspausti "ON/OFF"atidaryti ir naudoti jį,ir tiesiog reikia paspausti "įjungti/IŠJUNGTI", kad jį uždarytumėte.

Skaitmeninis TDS testeris ir PH testeris tiek funkciją, SKRYDŽIŲ valdymo,matavimo duomenys nebus įtakos turi vandens temperatūra,nesvarbu, bandymų TDS arba PH vandens.

TDS testeris ir PH testeris turi mažo dydžio ir nedidelio svorio, taip pen,jie yra lengvai atliekamas,ir patogiau jums imtis jį į savo kišenę, kai jūs einate.

Spalva:geltona + mėlyna

Medžiaga:plastikas + metalas

Dydis:ilgis 15.4 cm

Pakuotės Turinys:

1*TDS matuoklis

1*PH-metras

2*PH Kalibravimo Paketus

2*Naudotojo vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.driftdevil.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.driftdevil.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Shcherbaakov509

    3
2020-12-11

still not tested

Jums taip pat patiktų