Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

100vnt Dantų Žvyro Keramikos Storio Montuojamas Point FG Burs Polisher rupi Dantų Lab Medžiagos

100vnt Dantų Žvyro Keramikos Storio Montuojamas Point FG Burs Polisher rupi Dantų Lab Medžiagos

naujas

    €12.69 €14.10
    • (1)

SKU: w157727

Žymos: dantų priemonė, dantų gydytojas, kolba laboratorija, bur diamond, dantų lab laboratorija medžiaga, dantų lab, ln burs, dantų lab laboratorija, dremel dantų priedai, dantų priemonė, rėmas žvyras.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Burs Polisher
  • Dydis: 100pcs
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Keramikos
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Prekės Pavadinimas: QSWTITAN

RM8896560897333768 Prekės Aprašymas

100% brand new ir aukštos kokybės

Idealus 60pcs rinkinys, burs iš 3 spalvų poliravimas

Puikus šlifavimo, vario, aliuminio ir kitų metalų medžiagos

Atlikti sklandžiai tikslius, aukštos kokybės apdorojimo

Saugi, patikima ir paprasta naudoti

Skersmuo 2.35 mm

Spalva: Mišrios spalvos(Balta,rožinė,Žalia) Pakavimo Sąrašas

1 set-100VNT Laivybos 1. Tvarka bus išsiųstas per 1-3 dienas po apmokėjimo patikrinti. 2.Dauguma mūsų produktas yra nemokamas kinija paštu, oro paštu ,pūtė apytikriai pristatymo laikas iš kinijos paštu.

Jei jums reikia prekių skubiai prašome pasirinkti, express siunta .pūtė yra kita, vežimo ir pristatymo laikas : stebėjimo svetainėje kinija paštu, oro paštu, kaip nurodyta toliau : www.17track.net/en/ Kitas , Prašome patvirtinkite, pristatymo adresą, jūs suteikiate yra pilnas.

Grįžti&Keistis Politikai, Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome susisiekti su mumis iš karto, mes siūlome jums puikias paslaugas po pardavimo .

Jei prekė yra su trūkumais, ir jūs turite jį grąžinti, ir jums, ir mums bus sau leisti, laivybos išlaidų pusę per pusę.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.

Jei sklypas prarado , mes grąžinsime pinigus už pilną pinigų po to, kai mes tikrinimo ir patvirtinimo.Atsiliepimų Jūsų atsiliepimai yra labai labai svarbu internetinė parduotuvė, Visą penkių žvaigždučių ant mano pardavėjo reitingai bus labai dėkingi!Kita vertus,jūsų atsiliepimus gali būti naudojamas kaip pirkinių nuorodos į kitas pirkėjas.

Jokių problemų!Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Jūs žinote, neigiamas/neutralus atsiliepimus skauda abiejų pusių,ir neleis, kad problema tikrai bus išspręsta..Mes visada stengiamės, kad geriausias paslaugas pirkėjams, ir Mes visada esame pasiruošę padėti jums išspręsti visus klausimus, kurie gali iškilti.

RM8896560897333769

Jums taip pat patiktų