Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vaško Depiliacijos Roller Šilčiau Šildytuvas Vaško Šildytuvas Epiliatorius Nešiojamą Plaukų Šalinimo Mašinos Grožio Salonas Cera Maquina calentador

Vaško Depiliacijos Roller Šilčiau Šildytuvas Vaško Šildytuvas Epiliatorius Nešiojamą Plaukų Šalinimo Mašinos Grožio Salonas Cera Maquina calentador

naujas

    €11.50 €16.43
    • (2)

SKU: w155594

Žymos: elektrinis vaško žvakė išlydyti daug šilčiau, vaško šildytuvas, vaškas puodą jt, epil, pro vaškas, nemokamas pristatymas objektų doleris, plaukų salono įranga, vaškas melter pro, pluošto sauna, automatinis plaukų šalinimo mašinos.

Specifikacija:

  • Dydis: As the item show
  • Prekės Pavadinimas: EUSCI
  • Modelio Numeris: A101
  • Naudoti: Pažastų
  • Maitinimo Tipas: elektrinis
  • Medžiaga: ABS&Plastiko
  • Elemento Tipas: Epiliatorius

3 Tipų Kasečių Vaško Depiliacijos Roller Šilčiau Šildytuvas Epiliatorius Nešiojamą Plaukų Šalinimo Mašina, Grožio Salonas

Aprašymas:

Šio vaško šildytuvas yra skirta šilumos kasetinis vaškas pašalinti plaukai, rankos, kojų, pažastų, bikinio ir kitose kūno dalių be kenkia odai.Žr.-per langą yra patogus jums stebėti valstybės vašku konteinerių be atidarymo.Nešiojamų dydis yra ideali grožio ir kelyje.Vienviečiai, dviviečiai arba triviečiai vaško šildytuvai yra jums prieinamos, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

Ypatumai: ABS medžiaga yra aplinkos, saugus, bekvapis, netoksiškas ir nekenksmingas.Pašalinti nepageidaujamus plaukus, rankų, pėdų, alkūnių, rankų, kojų, pažastų ir bikinio linija lengvai, greitai ir patogiai be dirginimo ar pakenkti odai.Tinka šilumos kasetinis vaškas.Skaidrus, permatomas langas yra patogus jums stebėti valstybės vašku konteinerių be atidarymo.Dangtį galima išvengti vaškas užteršimo.Nešiojamų dydis ir lengvas būtų patogu nešiotis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Kaip Nuotraukose

Pasirinktiniai Tipai: Vieno Epiliacija Šildytuvas, Dvigubas Vaško Šildytuvai, Triple Vaško Šildytuvai

Neprivaloma Kištukai: ES Kištukas (220V), JAV Plug (110V)

Svoris: 484-948g

Tipas: Epiliacija Tiekimo

Pareigos: Pašalinti Nepageidaujamus Plaukus, Rankų, Pėdų, Alkūnių, Rankų, Kojų, Pažastų ir Bikinio Linija ir kt.

Kaip Naudoti: Išlaikyti odos sausas ir švarus, kai ilgio plaukai yra 1,5 cm.Šilumos kasetinio vaško, kad jis tampa skystas, maždaug 20 minučių apskritai.Nuplėšti dangtelį.Stumdami mašiną galvą ant odos arba popieriniams nuo plaukų augimo kryptimi, taikyti kasetinis vaškas.Klijuoti popieriniams odą nuo plaukų augimo kryptimi tolygiai ir tvirtai paspausdami kelis kartus.Traukti popieriniams nuo priešinga plaukų augimo kryptį greitai, galite naudoti popieriniams 1-3 kartus, kad pašalinti vašką ir plaukus.Nuvalykite odą.

Komplektą Sudaro:

1 x Single / Double / Triple Vaško Šildytuvai

1 x Bazės

1 x Kabelis

Pastabos:

1. Prašome sumažinti plaukai būtų apie 1,5 cm ir išvalykite jį už pažastų plaukų šalinimas.

2. Prašome neturite taikyti per storas, kad įtakos plaukų šalinimo efektas.

3. Pažeistos odos ir žaizdos ant odos, kad nebuvo išgydytas, nerekomenduojama naudoti šio produkto.

4. Nenaudokite kosmetikos produktų arba dirginančių produktų iš karto po plaukų šalinimo.

5. Prašome naudoti švarų popieriniams pašalinti likęs vaškas, tada taikyti remontas losjonas ir masažuokite 5 minutes, kad ištirptų likęs vaškas, bet aštri nuvalymas arba muilu plauti nerekomenduojama.

6. Prašome nustoti naudoti, jei yra bet kokia alergija reiškinys, bet kartais red dot " yra normalu, kurie bus atgauti greičiau.

7. Prašome laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, atokiai nuo vaikų.

8. Mieli klientai, prašome būti tikri, pirkti, nesirūpindami plug prisitaikyti.Mes suteiksime adapteriu jums, atsižvelgiant į skirtingose šalies standartas užtikrinti jo įprasto naudojimo.

Jiangsu EUBO Co.,Ltd yra profesionalus nagų produktų bendrovė.EUSCI yra mūsų pačių markės ir mes turime mūsų gamykloje,mūsų produktai yra geresnės kokybės, bet mažesnę kainą.Mes taip pat priimame lašas laivybos ir urmu užsakymus,kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu!

Prihodko Vanya

    1
2020-12-29

It’s not working totally worthless wasted my time to buy this product,

Grig83 83

    3
2020-10-23

Korea used in it's EU code site to buy world is pig nose back side have seemed to manual english round nail with reading should target and squeak

Jums taip pat patiktų