Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Kūdikiui ilgomis Rankovėmis su Antkrūtiniais Nustatyti Vieną-gabalas Kūdikių Kombinezonas su antkrūtiniu Su staltiesė Vandens Įrodymas Skalbti #1

Kūdikiui ilgomis Rankovėmis su Antkrūtiniais Nustatyti Vieną-gabalas Kūdikių Kombinezonas su antkrūtiniu Su staltiesė Vandens Įrodymas Skalbti #1

naujas

    €8.11 €11.92
    • (0)

SKU: w15260

Žymos: mat tabl, kūdikių smock, ruda languota staltiesė, japonų stiliaus staltiesė, stiprintuvas kėdė, figurin vienas gabalas, ragų kandiklį, kombinezonai su antkrūtiniais silicio, nami vienas gabalas norėjo, mergina kūdikį, kombinezonai su antkrūtiniais.

Specifikacija:

  • Lytis: Unisex
  • Amžius: 7-9M
  • Stilius: Mados
  • Drop laivyba: Parama
  • Modelio Numeris: Kūdikių Kombinezonas Su Antkrūtiniu
  • Medžiaga: Poliesteris

Kūdikiui ilgomis Rankovėmis su Antkrūtiniais Nustatyti Vieną-gabalas Kūdikių Kombinezonas su antkrūtiniu Su staltiesė Vandens Įrodymas Skalbti

Kulka Taškų: 1、Kūdikių kombinezonai su Antkrūtiniais:vientisas kūdikių kombinezonai su antkrūtiniais yra paprasta prižiūrėti, o integruotas projektavimo kūdikių kombinezonai su antkrūtiniais ir stalą padengti gali veiksmingai užkirsti kelią maisto nuo kritimo į tarpą tarp kūdikio ir valgomasis stalas.Greitas ir paprastas naudoti.

2、Dėmių Atsparių: Į kombinezonai su antkrūtiniais yra pritvirtinti prie bet kurio lygaus paviršiaus patraukti maisto, kad kūdikį maitina pati.

3、Lengva Valyti: Tinka visi sklandžiai, aukšta kėdutė, padėklų ir pakelta sėdimos vietos.Atstumiantis vandenį, tepalą ir dėmes!Organizmo dėmes galima nuvalyti nedelsiant išjungti.Kūdikis nebus šlapias drabužių viduje, kai geriamojo vandens arba sriuba.Laikyti drabužius ir aukštos kėdutės sėdimos vietos švarus.

4、Lengvo Nešiojimo: Ateina su saugojimo krepšys, integruota kombinezonai su antkrūtiniais gali būti sulankstyti ir susukti ir saugomi saugojimo krepšys erdvės taupymas ir lengvo nešiojimo.

5、Reguliuojamas Sagties: Tinka kūdikiams nuo 6 mėnesių iki 3 metų amžiaus.Reguliuojamas kaklo sagtis išlaiko mažas iškirpte švarus ir sausas; skalbti mašinoje.

Specifikacija: Pavadinimas: Kūdikių Kombinezonas Su Antkrūtiniu

Dydis: apie 79*60cm/31.10*23.62 colių; apie 24,5*22cm/9.65*8.66 colio po saugojimo

Ilgis 79cm/31.10 colių, krūtinė 41*2cm/16.14*0.79 colių, hem 60cm/23.62 colių, rankovės ilgis 44cm/17.32 colių (rankinis matavimo turės 1-2cm paklaida)

Medžiaga: poliesterio pluoštas + TPU

Taikoma amžius: 6-36 mėnesių kūdikis

Pakavimo Sąrašas:

1*Kūdikių Kombinezonai Su Antkrūtiniais

Jums taip pat patiktų