Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Aviečių Pi 4 Aliuminio korpusas, Pi4 Atveju su Ventiliatoriumi ir 4 vnt. Šilumos šalintuvai (radiatoriai, Aviečių Pi 4B Atveju su Ventiliatoriumi

Aviečių Pi 4 Aliuminio korpusas, Pi4 Atveju su Ventiliatoriumi ir 4 vnt. Šilumos šalintuvai (radiatoriai, Aviečių Pi 4B Atveju su Ventiliatoriumi

Kompiuterių Ir Biuro

    €4.66 €8.97
    • (2)

SKU: w151986

Žymos: aliuminio namas, raspberri, pet 4 atvejis, aviečių pi4 b, piboy, 4 raspberry pi model b, roseberry pi 3 atvejis, pi, pi4 klasterio atveju, aviečių pi 7 colių jutiklinio ekrano dangtis.

Specifikacija:

  • Priedų Tipas: Atvejais
  • Prekės Pavadinimas: CHARMOON
  • Suderinamas su: Aviečių Pi 4 Aliuminio Korpusas

Aviečių Pi 4 Aliuminio korpusas, Pi4 Atveju su Ventiliatoriumi ir 4 vnt. Šilumos šalintuvai (radiatoriai, Aviečių Pi 4B Atveju su Ventiliatoriumi ❤ Aviečių Pi 4 Atveju suderinama su Aviečių Pi 4 Modelis B ❤ Tai Pi 4 Atveju yra elegantiškas ir kompaktiškas ieškote, taip pat lengva nustatyti ❤ Aukštos kokybės aviečių pi 4 metalo atveju : Pagamintas iš aliuminio lydinio, labiau patikima."Wifi" signalą, bus ne poveikis. ❤ Aviečių pi 4B atveju su ventiliatoriumi, efektyvus aušinimas už Aviečių Pi 4. ❤ Pi 4 atveju su ventiliatoriumi ir su 4 gabalus šilumos šalintuvai (radiatoriai) padėti išsklaidyti šilumą.Lengva nulupkite su lipnia juosta.

Cindy Detres

    5
2020-10-12

Duena quality. Relatively fast shipping (3 weeks)

Simplemente Alex 12

    4
2020-08-19

As described, case itself is ok (not super precise), but screwdriver is junk (only works for lightly screwed in screws).

Jums taip pat patiktų