Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujas Sulankstomas 120PSI Įkrovimo Oro Siurblys Padangų Pripūtimo Belaidžius Nešiojamuosius Kompresorius, C Tipo USB Oro Siurblys Dviračio Padangas, Kamuolius

Naujas Sulankstomas 120PSI Įkrovimo Oro Siurblys Padangų Pripūtimo Belaidžius Nešiojamuosius Kompresorius, C Tipo USB Oro Siurblys Dviračio Padangas, Kamuolius

Dviračių Priedai

    €15.47 €25.36
    • (0)

SKU: w151343

Žymos: baterija kompresorius, oro siurblys usb, dviratį su šlapia danga, Dviračių galia, dviračių stovas prie sienos, dviračių bombos, nešiojamų siurblys usb, dviračių stovas prie sienos, dviračių kablys sienos, oro siurblys padangų.

Specifikacija:

  • Tipas 1: Aliuminio lydinys oro siurblys
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Aliuminio Lydinys
  • Tipas: Aukšto slėgio siurblys
  • Dydis: 29.5x3cm
  • Pavadinimas: Elektrinis siurblys

Kulka Taškų:

1、Maksimalus Slėgis: Maksimalus slėgis 120 PSI.Paspaudus įjungimo button3 sekundžių, mėlyna lemputė yra visada.Paspauskite mygtuką 0,5 sekundės, ir oro siurblys pradeda dirbti.Po padanga pripučiama reikiamo padangos slėgio, paspauskite mygtuką sustabdyti, Oro siurblys, per 30 sekundžių veikia, gaminys persijungia sleep valstybės ir išsijungia baterijos išėjimo.

2、Lengvas ir Nešiojamas: Lengvas, kompaktiškas ir nešiojamas, dydis apie 29.5* 3cm, lengva eksploatuoti ir labai patogu nešiotis.

3、USB Įkraunamą: USB įkrovimo, jūs galite lengvai įkrauti bet kur, lengvai galite įkrauti net ir tada, kai jūs einate.

4、Lengva Nešiotis: lengvas, lengva nešiotis, su tvirtinimo laikiklis, lengva nešiotis po montavimo ant dviračio.

5、Platus Naudojimas: Tinka kalnų dviračiai, sausumos dviračiai ir įvairūs kamuolys, sporto ir kt.

Specifikacija: Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: juoda

Sąsaja: USB

Įėjimo įtampa: 5V

Baterijos talpa: 500mAh

Baterija pilnas laikas: apie 2 val.

Pripūtimo slėgio diapazonas: 120PSI

Bendras grynasis svoris: apie 565g

Gaminio dydis: apie 29.5*3cm/11.61*1.18 į

Pakavimo Sąrašas:

Oro Siurblys*1

Duomenų Kabelis*1

Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir lašas laivybos Kad?Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Ir paprastai, mes ne palikti jokios informacijos apie mus, ant sklypų. 2. Kaip gauti stebėjimo informaciją?

Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją. 3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?

Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.Siųsti bei grąžinti: Mes išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Jums taip pat patiktų