Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

WiFi Bevielio ryšio Finder Povandeninė Žuvų Medžioklė Giliau Echolotai Fishfinder Su APP Aido geresnį Žvejybos Signalas Žuvims Jutiklis

WiFi Bevielio ryšio Finder Povandeninė Žuvų Medžioklė Giliau Echolotai Fishfinder Su APP Aido geresnį Žvejybos Signalas Žuvims Jutiklis

Žvejyba

    €63.49 €86.98
    • (2)

SKU: w149442

Žymos: giliau pro, toslon fishfinder, giliau sounder, giliau, masalas valtis gps, žuvų ieškiklis, žvejyba rusų, luky žuvų ieškiklis, "android" žuvų ieškiklis belaidžio, wifi žvejybai echolotai, žuvų echolotai.

Specifikacija:

  • Darbo Indikatorius: Mėlyna šviesa
  • Gylis Geba: 0.6 M-45M (2feet-147feet)
  • žuvų ieškiklis wifi: Wifi Žuvų ieškiklis FF916
  • Echolotai Aprėptis: 90 Laipsnių
  • Produkto pavadinimas: WIFI Bevielio ryšio Žuvų Ieškiklis
  • Veikimo Diapazonas: 50M(164feet)
  • važiavimo laikas: apie 5 valandų vienas visiškai nemokamai
  • Belaidžio Wifi Žuvų Ieškiklis: "Android" ir " IOS app žuvų ieškiklis
  • Galia: 3.7 V recahargeable lithuim baterija
  • Įkroviklis: 5v, 500mA
  • Įkrovimo indikatorius: Raudona šviesa
  • Kalbos: Rusų
  • Nustatymo Diapazonas: 0.6-73 Metrų
  • Įėjimo Galia: DC 10-18V
  • Maitinimo Šaltinis: No. 7 Baterija
  • Prieinamos Kalbos: 12 kalbų kolonėlė
  • Sonaras Dažnis: Belaidžio

WiFi Bevielio ryšio Finder Povandeninė Žuvų Medžioklė Giliau Echolotai Fishfinder Su APP Aido geresnį, Žvejybos, Signalizacija Gylis Žuvų Jutiklis

Įvadas Wifi Žuvų ieškiklis: 1. Sonar jutiklis gali aptikti žuvų dydžio, gylio, vandens gylis, vandens temperatūros ir povandeninių kontūras tiek gėlame ir sūriame vandenyje. 2. Wifi asortimento ryšio(veiklos sritis) yra iki 50M(164ft) ir aptikimo gylis gali būti iki 45M(147ft). 3. Tai protingas, echolotai kamuolys gali būti sujungtas su ne daugiau kaip 5 įrenginius(parama tiek " IOS " ir "Android"). 4. Sonar kamuolys gali būti naudojamas kaip žuvų ieškiklis ir gylis tvirtesnį,Built-in Vandens Temperatūros Jutiklis.Su reguliuojamu vieneto(kojos/m, ℉/℃) programėlių. 5. Skirta mėgėjų & specialistų, Gali būti naudojami vandenyno, upės ar ežero varomas 3.7 V integruota ličio baterija.Jei norite žvejybai ant ledo, tik kasti skylę ledo ir įdėti sonar jutiklis vandens.Funkcijos: Belaidis "Wifi" Žuvų Ieškiklis Su WIFI range(veiklos sritis) iki 50M(164ft) Aptinka tiek žuvų vietą ir gylį tiek gėlame ir sūriame vandenyje Gali būti naudojamas kaip žuvų ieškiklis ir gylis tvirtesnį Aptikti 45M(147ft) nuodugniai Built-in Vandens Temperatūros Jutiklis Vartotojas-metras (m) ar kojos (pėdos) rodmenys.Ekranas Vandens Temperatūra °C arba °F Rodyti Žuvų Piktogramą ir Live-Update Vandens Apačioje Aptinka ir parodo didelių ir mažų žuvų ar jų grupių, didelių ir mažų žuvų Garsinė žuvies ir gylio signalizacija Su Modeliavimo režimą Su 90 laipsnių spindulio kampas Pilnai gasketed atsparus vandeniui dizainas ir tai plūdė, skirta mėgėjų & specialistai Gali būti naudojami vandenyno, upės ar ežero varomas 3.7 V, integruota ličio baterija Ateina su Neopreno Krepšys (įtraukta į rinkinį) Paketų Sąrašą: "Wi-Fi" Žuvų Ieškiklis *1 Bevielio Signalo Stiprintuvas *1 ( jei pasirenkate žuvų ieškiklis su wifi Stiprintuvas).USB KS Adapteris *1 USB Kabelis *1 Pakeitimas Dangtelis *1 Mikro Auto Kroviklis *1 Atlikti Maišelis *1 Nemokamą žvejybos masalas

Pristatymo informacija:

1. Užsakymai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo išvalė.Užsakymus nuo šeštadieniais, sekmadieniais ar švenčių dienomis bus procesas kitą darbo dieną ir bus laivas per 24 valandas.

2. Prašome leisti 10-30 dienų tarptautiniai pervežimai.Kai kurie kroviniai gali užtrukti ilgiau, atsižvelgiant į jūsų vietos muitinė.

3. Kaip yra apačioje baterija viduje nuotolinio valdymo pultelis, Kinija post / Honkongas po oro pašto akumuliatoriaus patikrinimas griežtai kartais, taip, mes atsiųsime jums Nyderlanduose po oro paštu ar kitomis registruotu oro paštu galite imtis baterija.

12MP 940nm, IR skaitmeninio Medžioklės Kamera HC300M GPRS GSM Gyvūnų Laukinės gamtos Kameros foto spąstus

Pristatymas:

Mes Laivas visame Pasaulyje.Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną nuo apmokėjimo gavimo.

Prekės yra vežamos iš Kinijos Žemyninės naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų.

12MP 940nm, IR skaitmeninio Medžioklės Kamera HC300M GPRS GSM Gyvūnų Laukinės gamtos Kameros foto spąstus

Apmokėjimas:

Mes priimame Ali-express mokėjimo, jei norite T/T", " Western union, prašome susisiekti su mumis, kad PI jums.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius Ali-express".Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

12MP 940nm, IR skaitmeninio Medžioklės Kamera HC300M GPRS GSM Gyvūnų Laukinės gamtos Kameros foto spąstus

Garantija ir Garantijos:

12 mėnesių Garantija. 20 dienų pinigų atgal.Pirkti su pasitikėjimu!

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują pakeitimas, gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Jums taip pat patiktų