Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

ZTTO 9 s 11 - 40 T Aukso Kasetės 9 Greičio Pločio Santykis Aukso Patvarus laisvosios eigos už MTB Kalnų Dviračių Nuoma

ZTTO 9 s 11 - 40 T Aukso Kasetės 9 Greičio Pločio Santykis Aukso Patvarus laisvosios eigos už MTB Kalnų Dviračių Nuoma

Dviračių Dalys

    €25.08 €41.11
    • (1)

SKU: w149439

Žymos: tiagra 9 speed kasetės, dviračių aukso, kasetės ztto, vardų aukso santykis, sunrace 9 speed kasetės aukso, 9 laisvosios eigos greitis, casette 9 greitis, vienas greitis mtb hub, žmogaus aukso santykis, 9 Greičio.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: 940Gold
  • Smagračio Reguliuojamas Pavarų Skaičius: 9-speed
  • Prekės Pavadinimas: ZTTO
  • Laisvosios Eigos Greitis: 9
  • Jautrumas: 72 Skamba
  • Pavarų Dantys: 36 - 42T
  • Sudedamosios dalys: Laisva
  • Medžiaga: PLIENO

ZTTO MTB 9 GREIČIO AUKSO KASETĖS

PLOČIO SANTYKIS Laisva

MEDŽIAGA: PLIENAS

SPALVA: Aukso

SVORIS: 533G

SANTYKIAI: 11 - 40 T

Aprašymas

*Šios kasetės yra kasetė žvaigždutę. 9-speed shift kalnų dviratį.Taip pat galite naudoti ją kitais prekių ženklais.

*Jis yra pagamintas iš aukštos tempiamasis plieno ir technologijos gesinimas nuotaika grūdinimas.Taip, jis yra didesnis stiprumas, ilgaamžiškumas ir ekstremalus atsparumas dilimui.Stiprus antioxidation sunku rūdžių turėti ilgas tarnavimo laikas.Dėl unikalaus dizaino, pavarų žvaigždutę tik už kalnų dviratis, jūs galite kontroliuoti shift funkcija gerai.

* Mes priėmė tuščiaviduriai dizainas, ir svoris yra sumažintas iki tam tikru mastu.Paviršius pagamintas pagal technologiją "chrome" apkalos.Nėra blukimas į padengtą paviršių.Ir paviršiaus skiedra yra bauda išvaizdą ir suteiks jums prabangus jaustis.

Dear klientas

Nori keisti naują kasetę, o gal norite pakeisti nauja grupė nustatyti?Dauguma žmonių bus tiesiog pasirinkite Sram ar Shimano kasetė.Jie yra geri, bet kaina yra ne tai, kad už prieinamą kainą, tai kodėl gi ne taupyti jūsų pinigus ir išleisti jį kažkur kitur.Jei turite griežtą biudžeto, bet norite, kad produktas bus paskutinis mūsų 9s kasetės yra jūsų geriausia!Mūsų kasetė suteikia itin sklandų perkėlimas ir labai taikymo galią.Jos skirtos tik kaip Shimano kasetė, siūlo panašias asortimentą, 11t 13t 15t 17t 19t 21t 24t 28t 32t 36t 40 t 50t.Įrenginio kasetės taip pat paprasta, jums nereikia keisti savo nemokamą centru.Tačiau pagrindinis kompromisas yra paprastai svorio.Mūsų produktas svoriai 533g.Mes kaip tik labiausiai ekonomiškas variantas, jei jums nerūpi apie svorį.

Dėmesio

*Mes turime atskaitos aprašymas jums, prašome patikrinti faktinį poreikį su savo dviračiu prieš tai, kad šio produkto.

*Jūsų saugumui, prašome būkite atsargūs su specialiais įrankiais montuojant.Jei jums nereikia įdiegti, eikite į netoliese dviračių gamintojų pagalbos.

* Patarimas: Jei norite pakeisti naujos kasetės, jūs turėjo geriau pakeisti grandinę, tuo pačiu metu, kitaip keičiantys sistema gali sukelti didelį triukšmą ir nesėkmių darbo.

Mike Wiley1

    5
2020-08-20

oke

Jums taip pat patiktų