Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

LIVTER CNC Įterpti Kieto Karbido Veido Frezavimo planavimo ir nuolaidas maršrutizatorius cutter

LIVTER CNC Įterpti Kieto Karbido Veido Frezavimo planavimo ir nuolaidas maršrutizatorius cutter

Mašina, Įrankiai Ir Priedai

    €19.32
    • (1)

SKU: w149316

Žymos: skristi cutter malūnas, plieno pjovimo spindulys, cutter veido, cnc router, newcam, pjovimo galva spiralė, groove, durys, metalo pjovimo, spoilboard pagrindo maršrutizatorius tiek, veido frezavimo įrankis.

Specifikacija:

  • Tipas: Lieti Cutterhead
  • Modelio Numeris: ONIA
  • Medžiaga: Greitapjovio Plieno
  • Bendras Ilgis: 15mm

Prekės Aprašymas gamintojas didelės spartos CNC frezavimo staklės, pjovimo technologijos, visada buvo pagrindinis mūsų mokslinių tyrimų.Nes dizaino ir kokybės įrankinis dažnai nulemia efektyvumo ir kokybės frezavimo procesas.Naudojant geriausių karbido, mūsų įrankiai yra specialiai optimizuotas didelės spartos frezavimo.Mūsų įrankiai yra prieinami su įvairiais pjovimo ilgis, šerdies skersmuo, specializuotos dangos (pratęstas priemonė life) ir balansavimo dideliu greičiu.

Įmonės Informacija

DUK

1. Jei aš padariau užsakymą, gal galite atsiųsti man elementą nuotraukas be watermark?

-----Žinoma, Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be watermark jei jūs norite, bet jūs turite mums pasakyti, pateikdami užsakymą.

2. Ar jums tai lašas laivybos?

-----Taip, Mes galime padaryti dropshipping pasaulyje jums, tiesiog įdėti į savo klientų adresą, kai užsakymo pateikimo.

3. Ar man reikia mokėti importo tarifai?

-----Tai priklauso nuo jūsų šalies importo ir eksporto politikos, jei tarifas lėmė, ji turi būti apmokėta pagal pirkėjo.Mes norėtume paskelbti apie mažos vertės jums mokėti šiek tiek tarifus.

4.Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

-----mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union.

5.Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

----- Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Pristatymas:

Jūsų užsakymas bus tvarkomi 15days po apmokėjimo.Ir aš suteikti sekimo numerį, už kiekvieną užsakymą.Bet muito ar importo mokestis yra pirkėjo atsakomybė .Siekiant padėti jums gauti siuntinių su nemokamu mokesčių arba mažesnis mokesčio per muitinės,galiu paskelbti ją kaip "dovana", su mažesnės vertės.Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet aš jums sekti naujausią informaciją jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią.Tiesą sakant,aš taip pat noriu, prekių pristatymo greičiau,todėl kiekvienas pirkėjas bus patenkintas mano paslaugų.Tačiau greitis China post yra iš mano kontrolės.Jei jums nereikia gauti savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja,prašome klausti pratęsti pristatymo data.Dėkojame už jūsų paramą.

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome spausti 5 žvaigždučių atsiliepimų, jei jums patinka mano straipsniai ir paslaugos.Aš teikti konkurencingas kainas ir geresnes paslaugas visą kelią.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl www.driftdevil.lt.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų.

Grąžinimo Politika:

Jei jūs gaunate savo daiktas, bet netenkina tai,Jūs galite jį grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.AR MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI PINIGUS AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir pirkėjas PRIVALO PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, ir konkrečios priežasties grąžinimo.Pakuotė

Powerlift24

    1
2020-10-16

It is over 3 MONTHS and the product has not arrived. The shipper keeps extending the delivery date. Will NEVER buy from this company again. Don't even respond to emails. Buyer be aware.

Jums taip pat patiktų