Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

KONG Padangos Šuns Žaislas

KONG Padangos Šuns Žaislas

naujas

    €15.61
    • (2)

SKU: w148832

Žymos: aitvarai šunys, šuo kong žaislas, kamuolys šuo, stabdžių katė sodas, kong žaislas, puppy kong žaislai, mielas šuns žaislas krepšelio, šuo, pet, šuns žaislas.

Specifikacija:

  • Tipas: Šunys

Aprašymas

Pateikti savo galinga chewer su ultimate kramtomoji patirties KONG Padangos Šuns Žaislas.Tai ilgaamžė padanga kramtyti yra unikaliai formos sienelių ir storas išorinis protektoriaus, sukurti super patvarus ir elastingas barjerą.Į šonines sieneles, kurios yra skirtos, kad dvigubai daugiau, ir atoveiksmio, kai suspaustas, suteikiant aktyvaus kramtomoji patirtis jūsų pup ir sukuria papildomų purios žaidimas atnešti.Išlaikyti jūsų šuniukas okupavo ir laimingas su KONG Padangos Šuns Žaislas.Pagrindiniai Privalumai Patvarus padangų kramtyti teikia galutiniam kramtomoji patirtis.Pildomus elgiasi, kad ji net įdomesnis už jūsų šuniukas.Puikiai tinka purios žaidimai atnešti ir kramtomoji naudotis.Didelis kaip atnešti arba kramtyti žaislą, kad jūsų jv-tner užima.Pagamintas su visų natūralių juoda guma formulė.Kiekvienas šuo atlieka skirtingai, ir, kadangi ne visi žaislai yra lygūs, visada yra geriausia išlaikyti atidžiai stebėti dėl jūsų pup, jei ko gauti gaiduko.Prižiūrima žaisti padės žaislai ilgiau ir, svarbiausia, išlaikyti savo pal saugus.Ne šuns žaislas yra iš tikrųjų nesunaikinamas, todėl visada išimkite žaislą iš grojimo jei gabalus pradėti nutraukti.

Lkwilliams

    5
2021-01-22

ok

Gestetner12

    5
2020-08-27

Отличная игрушка. Очень качественная приятная резина, лакомства довольно хорошо держатся внутри, щенку игрушка интересна и не причиняет боли воспаленным деснам во время смены зубов. Заказ пришел довольно быстро и это стоит своих денег.

Jums taip pat patiktų