Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Šešiakampis Stovo Kaustytomis Geležies Šešiakampis Tinklelį Sienos Lentynos Gyvenimo Kambario, Miegamasis Geometrinė Figūra Derinys Sienos Kabo Namų Sienų Dekoras

Šešiakampis Stovo Kaustytomis Geležies Šešiakampis Tinklelį Sienos Lentynos Gyvenimo Kambario, Miegamasis Geometrinė Figūra Derinys Sienos Kabo Namų Sienų Dekoras

Papuošalai

    €14.46 €16.81
    • (1)

SKU: w148200

Žymos: vroom sienų apdaila, šešiakampis rinkinys, retro lentynos dekoras, sienos lipdukas, tinklelis sienos, vieno sienos lentynos dekoratyvinis, šešiakampis, lentynos, medienos, geležies kaustytomis geležies, etagere saugojimas, dekoro kambarys.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Geležies
  • dropship: Parama
  • Stilius: Modernus
  • Įrengimas: Nuolatinis

Kulka Taškų:

1、Sumanus dizainas: Mūsų šešiakampe lentynos yra sukurta su vienas didelis ir vienas mažas dviejų dalių dizainas.Jie abu lentynos ir sienos apdaila, todėl erdvės naudojimą.

2、Pridėti spalvų į kambarį: Tai šešiabriauniai lentynos yra puikus duoti ženklą į bet kurį kambarį ir pristatyti savo šiek tiek suvenyrų.Jo geometrinės formos yra malonus akiai, suteikdamas malonų jausmą, ir padaryti savo kambario patogiau.

3、Mados dizainas: Geometrinės formos yra malonus akiai, šiltas ir patogus, kad jūsų erdvė patogesnė.Naudojamas atskirai, jie yra labai paprasta funkcija.Galite sukurti korio stovi kartu.Visos dalys yra dengtos apsaugoti.

4、Tvirtas ir patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės ketaus, todėl ji yra stabili ir patvari.Įskaitant nematomas kabliai, kabliukai pagaminti iš kieto plastiko ir nerūdijančio plieno, kurių maksimali apkrova 7 kg.Šie rankų darbo karnizai gali būti pripildytas nieko: vazos, nuotraukų ar knygas.

5、Dydis: Apie 16.34 * 9.44 * 3.93 į / 41.5 * 24 * 10cm.

Savybės:

1. Sumanus dizainas: Mūsų šešiakampe lentynos yra sukurta su vienas didelis ir vienas mažas dviejų dalių dizainas.Jie abu lentynos ir sienos apdaila, todėl erdvės naudojimą.

2. Pridėti spalvų į kambarį: Tai šešiabriauniai lentynos yra puikus duoti ženklą į bet kurį kambarį ir pristatyti savo šiek tiek suvenyrų.Jo geometrinės formos yra malonus akiai, suteikdamas malonų jausmą, ir padaryti savo kambario patogiau.

3. Mados dizainas: Geometrinės formos yra malonus akiai, šiltas ir patogus, kad jūsų erdvė patogesnė.Naudojamas atskirai, jie yra labai paprasta funkcija.Galite sukurti korio stovi kartu.Visos dalys yra dengtos apsaugoti.

4. Tvirtas ir patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės ketaus, todėl ji yra stabili ir patvari.Įskaitant nematomas kabliai, kabliukai pagaminti iš kieto plastiko ir nerūdijančio plieno, kurių maksimali apkrova 7 kg.Šie rankų darbo karnizai gali būti pripildytas nieko: vazos, nuotraukų ar knygas.

5. Dydis: Apie 16.34 * 9.44 * 3.93 į / 41.5 * 24 * 10cm.

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Šešiakampis stovo

Medžiaga: kaustytomis geležies + medinės lentos

Dydis: Apie 16.34 * 9.44 * 3.93 į / 41.5 * 24 * 10cm.

Svoris: apie 490g

Spalva: juoda, balta, aukso

Panaudojimas: sienų apdaila, virtuvė, sandėliavimo

Įpakavimas: popierinė dėžutė

Sąrašas:

Šešiakampis rack *1

Yn4ik 007

    1
2020-09-17

The packaging is totally nefarious. With clear break symptoms in the box. As far as the interior is concerned, the shelf has damage to the white metalica. It gives the impression of being a shelf that would have been scrapped or shipped earlier.

Jums taip pat patiktų