Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

6pcs Silikono Kabinti Sagtis Naudinga, Vandens Butelis Vežėjas Įrašą Virdulys Kablys Sagtis Laikiklio Apkaba, skirta Lauko (Juoda)

6pcs Silikono Kabinti Sagtis Naudinga, Vandens Butelis Vežėjas Įrašą Virdulys Kablys Sagtis Laikiklio Apkaba, skirta Lauko (Juoda)

Kempingas & Žygiai

    €3.64 €5.98
    • (4)

SKU: w147319

Žymos: deko multi įrankis, sunb, butelio laikiklį peties, c81 įrašą, greitai chang įrankis paštu, kortelės naudojimas, tiekėjas, led outdor, įrašo kablys bandymas, multitul.

Specifikacija:

  • Funkcija 5: Vandens Butelis Vežėjas Įrašą
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai
  • 3 funkcija: Įrašo Turėtojas
  • 2 funkcija: Virdulys Sagtis
  • Dydis: M
  • 4 funkcija: Vandens Butelis Kablys Sagtis
  • Funkcija 1: Silikono Kabinti Sagtis

Aprašymas

Vandens butelis sagtis yra mažas, patogus, praktiškas ir lengvas.Su šiuo sagtį, ji yra paprasta ir patogu nešiotis vandens butelių.Galima pakabinti ant savo kuprinę, kišenėje ar prie juosmens.Ji nepriklauso, laisvų rankų įrangos, kad jums išvengti gauti į keblias padėtis ir tegul jūsų kelionė bus atsipalaidavęs ir laimingas.

Funkcija

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: Silikonas .

- Dydis: Apytiksl. 5.5x3.7x0.8cm.

- Patogu ir praktiška, nešiojamų ir įbrėžimams atspari konstrukcija tinka pėsčiųjų, kempingas, žvejyba ir kitos veiklos lauke.

Butelių laikikliai gali būti naudojami saugiai pritvirtinti vandens ar kitų buteliai savo dviratį, motociklą, turistinės kuprinės ar bet kurioje kitoje vietoje, jūs galite įsivaizduoti.

- Idealiai tinka alpinizmas, kelionės, žvejyba, žygiai, gegužinė, tyrinėti, ėjimo ar kitų veiklos lauke.

- Laisvų rankų įranga, kad jums išvengti gauti purvinas padėties, leiskite savo kelionę, būti atsipalaidavęs ir laimingas

- Jis gali būti naudojamas saugiai pritvirtinti vandens, sodos ar kitų buteliai savo dviratį, traktoriaus, motociklų, diržai ir kt.

Pakavimo sąrašas

6 x Silikono Kabinti Sagtis

Anna Maria 15

    5
2020-09-02

Envío rápido, vendedor 100% seguro. Recomiendo.

Dcumhurster

    4
2020-10-28

Well received in only 13 days. Well packaged. Happy with my purchase, it goes very well on my stainless steel gourds of diameter 26mm.

Sanek2289

    4
2020-11-14

Very good.

Joaopedrooliveiradossantos

    5
2020-09-04

10 días en llegar a España.

Jums taip pat patiktų