Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Tualeto Šepetys ir Laikiklis Nustatyti Silikono Šeriai Vonios Valymo Dubenį Teptuku 2

Tualeto Šepetys ir Laikiklis Nustatyti Silikono Šeriai Vonios Valymo Dubenį Teptuku 2

naujas

    €4.41 €5.74
    • (0)

SKU: w147138

Žymos: vonios kambarys stendas, nulis dechet, stovas dantų, bambuko skydas, elektriniai dantų šepetėlis stovo, vatos pagaliukai iš bambuko, bambuko priežiūra, endo stendas, žodžiu pet, priedų vonios rinkinys.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: EHG204995
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Medžiaga: Mikropluošto
  • Stilius: Ranka
  • Tipas: Kita
  • Naudojimas: tualetas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Ergonomiškas Dizainas

Ratlankis-valymo krašto, puikiai veikia, tualeto šepetys gali valyti pagal ratlankio ir gali atitikti kreives į dubenį.Tualeto šepetys yra paprasta naudoti ir valo po valymo naudoti įdėti ją atgal caddy.Dydis yra kompaktiškas, bendras pėdsakas yra minimali ir gali būti saugomas pagal kriaukle spintos ar patogiai šalia tualeto.Savininkas pats yra ergonomiško dizaino su viena pusė visiškai uždara, ir kiti atidaryti leidžia teptuku pakabinkite išdžiūti.

Savybės:

NE NULIO MINKŠTI ŠERIAI - Patvarus ir lankstus TPR pluošto sukurti ilgalaikius minkšti šeriai stiprių valymo galimybes, bet nebus nulio unitazo.Palieka savo unitazo švarus ir higienos.

EFEKTYVUS VALYMAS - TPR šeriai nėra lengva gauti deformuoti, pašalina dėmes lengvai, pagal-ratlankių šepetys dizainas leidžia išsamiai ir giliai valymas pagal pakraščio zonos ir sunkiai pasiekiamoms kampe.

SANTECHNIKOS & STILINGAS DIZAINAS - Paprastas ir elegantiškas dizainas tinka bet vonios, tai būtina turėti aksesuaras jūsų vonios kambario valymui.Vanduo lengvai lašų off šeriai į apačią turėtojas, pusiau atvira turėtojas leidžia higienos sausu oru.

PATOGUS LAIKYMAS - Kompaktiškas erdvės taupymo dizainas išlaiko savo tualeto šepetys paslėptas ir teikia santechnikos saugojimo.Idealiai tinka gyvenamųjų, komercinių ir pramonės srityse.

Techniniai duomenys:

Pagamintas iš Aukštos Kokybės Medžiagų

TPR plačiai išdėstyti šereliai Tualeto Šepetys su Laikikliu, Caddy,Komfortas, sukibimas teptuko rankena

Papildomas šepetys toje pusėje, valymo pagal ratlankio Atnaujinti dizainas Pagal pakraščio Teptuku,Standus

Puikiai tinka bet kur, jūsų vonios kambarys,Priemonių, 40CM Aukščio x 13CM Dia

Bristled dubenį šepečiu pašalinti dėmes ryžtingai.Tai padės jums sutvarkyti vonios lengvai.

Patarimai:

Jūsų tualeto šepetys rūpinasi, kai kurie iš labiausiai nepageidaujamų sujaukia įsivaizduoti.Skaičių 1rule rūpintis, tai yra užkirsti kelią kas esate valymo jūsų tualetas nuo kabinti ant šio šepečiu arba jos mažai saugojimo taurės.

Po valymo, tualetas, poilsio teptuku tarp dubenį ir sėdynės.Purškimo ji dosniai su dezinfekavimo priemone, pvz., apsitrynę alkoholio, ir tegul jis sėdi, šlaputėlis, 10 minučių arba tiek.Tada nuplaukite su šepetėliu ir karščiausią vandenį greičiau ir leiskite jam lašelinę sausas vėl, naudojant tą patį metodą.Niekada vietą šlapiu teptuku atgal į šepetys puodelis—tai, kai paranormal activity pradeda atsitikti.

Teptukas puodelis taip pat gali būti valomi purškiant jį su dezinfekavimo priemone, palikti 10 minučių ir jutimo pagal karšto vandens.

Pakuotė:

1 X tualeto šepetys

Jums taip pat patiktų