Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Makartt Juoda Balta Nagų Gelis lenkijos Rinkinys, 2 Vnt Juoda Balta Spalvos Gelio lenkijos Noir & Blanc Nustatyti Mirkti Off LED Nagų Gelis lenkijos Nagų

Makartt Juoda Balta Nagų Gelis lenkijos Rinkinys, 2 Vnt Juoda Balta Spalvos Gelio lenkijos Noir & Blanc Nustatyti Mirkti Off LED Nagų Gelis lenkijos Nagų

Nagai Art & Tools

    €8.21
    • (0)

SKU: w146407

Žymos: blanc gelio lenkijos, gelis nagų lakas uv, nagų dailė, Gelis lakas, gelis lenkijos balta, juodas lakas, black gelis nagų, gelis nagų lakas mgo, nagų dekoras, black gelis.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tomas: 8 ml
  • NET WT: 8g
  • Tipas: Gelis Lenkijos
  • Komponentas: Nagų gelis lenkijos
  • Modelio Numeris: C0735
  • Elemento Tipas: Nagų Gelis
  • Prekės Pavadinimas: Makartt
  • Kiekis: 2vnt

Apie produktą

* Ar Noir & Blanc Nagų Gelis lenkijos Visą Sezoną Basic Set: Juodas ir baltas nagų dailė yra viena iš labiausiai klasikinių spalvų nagų dailės dizaino, kuri būtų visada lieka gandai ir niekada paleisti iš mados, atėjo gražioje dovanų dėžutėje, puiki dovana jai. * Ar tai, ką Jūs Gausite: 1 x 8ml Baltas Nagų lakas Gelis, 1 x 8ml Juoda Nagų lako Gelio.Ilgalaikis 21+ dienų su puikus blizgesį.Juoda ir Balta gelio lenkijos nustatyti yra svarbi visiems! * Ar aplinkosaugos ir Sveikos: 9 Toksino Nemokamai Ingredientas leidžia sveikas ir silpno kvapo.Ne atšiaurių sudedamųjų dalių arba adhezyvai, kad sukelti pažeistus nagus. * Ar greitis, Gydant su LED Nagų Lempa: juoda ir balta turi būti pagrindiniai gelio nagų lako rinkinys turi būti išgydoma pagal LED šviesos.Base ir Top coat reikia.Vidutinis LED šviesos 60-120 sekundžių. * Ar šiltas Patarimai: Odos Testą prieš naudojant būtina.Nustoti naudoti iš karto kai tik jausmas nemalonus!Reikalaujama LED nagų džiovintuvas lempos ir bazės viršutinį sluoksnį.

Noir & Blanc Nagų Gelis Lenkijos Visą Sezoną Rinkinys

Patarimai, kaip išvengti skaldos ir peeing išjungimas:

1.Mes rekomenduojame naudoti MAKARTT nagų stipriklis (po base coat) už papildomą sluoksnį jėga.Minkštesnė nagų, tuo lengviau jie žievelės. 2.Mes rekomenduojame naudoti nagų failą/ nail prep dehydrator (prieš base coat), siekiant užtikrinti, kad jūsų nagai yra visiškai sausas, švarus ir be aliejaus. 3.Svarbu vengti odos ir odelės srityje, kitaip tai bus lengva nulupkite. 4.Plonesnis geriau, kai jis ateina į taikant visų priemonių!Jei ji per tiršta, ji galėtų raukšlių lengvai ir nulupkite.

Jums taip pat patiktų