Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

ZOOFOXS 1 vnt 40x25x10mm Blokuoti Neodimio Magnetas N35 Stiprus Aikštėje Reti Žemės Magnetai 40*25*10 mm

ZOOFOXS 1 vnt 40x25x10mm Blokuoti Neodimio Magnetas N35 Stiprus Aikštėje Reti Žemės Magnetai 40*25*10 mm

naujas

    €4.02 €4.73
    • (1)

SKU: w145132

Žymos: bonsai, blokuoti magnetas žaislas, magnetas neodimis, iman neodimio, maži magnetai plytos, magnetai neodium, neodimio magnetai kubas, neodimio 10mm dia, maži magnetai, neodimio, Magnetas.

Specifikacija:

  • Formos: Blokuoti
  • Tipas: Nuolatinis
  • Prekės Pavadinimas: ZOOFOXS
  • Prašymas: Pramonės Magnetas
  • Su Skylėmis: No
  • Modelio Numeris: 40x25x10mm
  • Composite: Retųjų Žemių Magnetas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Specifikacija:

Reitingas: N35 Forma: Bloko Dydis: 40x25x10mm Danga: Ni-Cu-Ni ( Nikelio ) Spalva: Sidabrinė Kiekis: 1 vnt Medžiaga: NdFeB Nuolatinių Magnetų, Maks, darbinė temperatūra: 80oC (176oF) Įmagnetinimo Kryptis: Pažastyje magnetized / Storis (Lenkų Plokšti Galai) Pritaikymas: Puikiai tinka meno ir amatų, šaldytuvas magnetai, magnetinio skulptūros, ir kitose pramonės srityse.

Paketas apima:

1 x Neodimio Magnetas

Saugos Įspėjimas:

1. Įsitikinkite, kad laikyti magnetus pasiekti vaikai ir naminiai gyvūnai, jis nėra ŽAISLAS, ir maži magnetai bus kelti užspringimo pavojų. 2. Žiūrėti pirštais, nes jie yra labai stiprūs magnetai, kurie yra sunku traukti atskirai ir skristi kartu greitai iš toli, todėl yra labai lengvai suspauskite pirštus tarp pritraukti lenkai. 3. Laikyti magnetus, toli toli nuo medicinos prietaisai, elektroniniai produktai, ir magnetinių laikmenų, kadangi mūsų magnetai turi stiprius magnetinius laukus, kurie gali turėti įtakos ir/arba sutrikdyti veikimą šie medicinos prietaisai, elektroniniai produktai, ir magnetinių laikmenų. 4. Magnetai yra trapi, jie gali įtrūkti, chip, arba sudužti, jei leidžiama slam vienas prieš kitą.todėl įsitikinkite, kad elgtis atsargiai, akių apsauga akiniai turi būti mūvimos tvarkant magnetai, dėl pradedant nuo smulkių magnetinio vienetų dideliu greičiu, jei triuškinantis įvyksta.

Nuotraukos:

1,Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO. 2,www.driftdevil.lt palaiko visa, "Mastercard", "Western Union", ir pavedimu per branks.

1,Visi užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo,dauguma siunčiami nemokamas pristatymas. 2,Mes patikrinti užsakymu atsargiai, per 24 valandas ir palikti pranešimą jeigu reikia,prašome atkreipti dėmesį. 3,Nemokamas pristatymas prekės yra siunčiamos per China post oro paštu, pristatymo laikas yra nuspręsta yra laivybos būklės.

Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausią, ką galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, ir mes ne pateikti pirkėjui visą redund.Pirkėjas turi tyr skundą su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Gear4159

    5
2020-12-04

High quality and professional item with best price. Trusted seller with good communication and personalized attention. Shipping fast and well packed. You can follow the shipping at all time. 100% recommend it.

Jums taip pat patiktų