Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vaikų makiažo Žaislų Rinkinys Mergaitėms Saugus Apsimesti Žaisti Žaislas, Ne-dirgina Mielas Eyeshadow Blush Vaikams nuo 4 Metų amžiaus

Vaikų makiažo Žaislų Rinkinys Mergaitėms Saugus Apsimesti Žaisti Žaislas, Ne-dirgina Mielas Eyeshadow Blush Vaikams nuo 4 Metų amžiaus

Žaislai Ir Pomėgiai

    €11.58 €19.31
    • (1)

SKU: w144671

Žymos: korėjos makiažas milteliai, mergina makiažas, sušaldyti makiažas rinkinys, eyeshadow moterims, vaikai makiažas rinkinys, skaistalai, skaistalai teptuku, mielas akis, mielas akių šešėliai, akių šešėliai.

Specifikacija:

  • Type3: už Vaikus nuo 4 Metų amžiaus
  • Type2: Ne-dirgina Mielas Eyeshadow Blush
  • Drop laivyba: Parama
  • Įspėjimas: -
  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Tipas: Vaikų makiažo Žaislas
  • type1: Merginos Saugus Apsimesti Žaisti Žaislas
  • Modelio Numeris: -

Aprašymai:

ABS Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš ABS aukštos kokybės ekologiškų žaliavų, apsimesti žaisti žaislas yra lengvas ir turi saugią išplėstinė spalvų atitikimo.

Drėkina ir Balinimo: Taikant sluoksnis lūpų balzamas neįžeidžiant spinduliavimas lūpų oda bus ne tik geriau apsaugo lūpas, bet taip pat, kad lūpų dažai, spalva labiau matomas.Taikoma tolygiai iš vidaus į išorę, kad viršutinės ir apatinės lūpos.Lūpos yra lengvai nušluostyti rankšluosčiu ir greitai paleisti, kad oda apie lūpas yra sandariai uždarytas ir neblunka.

Svajinga Mielas Eyeshadow: Kad šešėliai yra ryškios ir akį traukiantis su švelni formulė.Cinkavimas atitinkamą kiekį eyeshadow su eyeshadow brush.Arti akių, ir švelniai valyti nuo vidinio kampo išorinio kampo ir tada blizga electric eye gali būti pateikiami.

Lengvas ir Ne-dirgina Blush: šviežias ir natūralus rožinis veido išlaiko princesė-kaip šypsena, švelniai šepečiu, šypsosi, raumenų veidą su skaistalais teptuku sukurti gamtos paraudimas ir pagerinti odos spalvą.

Techniniai duomenys:

Pakavimo medžiagos: plastikiniai

Pakuotės dydis: apie 40 * 4 * 28cm/15.75*1.57*11.02 į

Tinkamas amžius: nuo 4 metų

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys Apsimesti Žaisti Žaislas

Kamtatrud

    3
2020-11-19

The goods are 16 euros, in fact it does not pull. The box is very crumpled, but I think it's transportation fault. Came the goods quickly, for which the seller thanks.

Jums taip pat patiktų